2024. 03. 19. Kedd József, Bánk napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Háború Ukrajnában 05:00

Belföld

Szidják Jakabot a jobbikosok: „Peti, nem éget a gyűrűd?”

Nekiestek saját jobbikos párttársai Jakab Péter pártelnöknek, miután lebukott: titkos élettársa van Budapesten, miközben eljátssza a szerető családapát, és keresztény értékekről, családról beszél…

  • Szidják Jakabot a jobbikosok: „Peti, nem éget a gyűrűd?”

Elegük lett Jakab Péterből a jobbikosoknak! Egyre többen utálják a pártban, hogy az elnökük kettős életet él: eljátssza a parizert, pirosaranyat evő szegény vidéki fiút, miközben havi 6 millióból gazdálkodik, kamulakást fizettet százezrekért az Országgyűlés Hivatalával, családtagjai pedig sorban veszik az ingatlanokat Kelenföldön. Ráadásul folyamatosan erkölcsről, keresztény értékekről papol, miközben esténként titkos élettársához érkezik bőrönddel, másnap délelőtt pedig saját kapukulccsal távozik az egész éjjel a ház előtt parkoló szolgálati autójával…

A „Főtitkárnő” vezeti a Jobbikot?

De abból is elege lehet sok jobbikosnak, hogy úgy tűnt, nem is Jakab, hanem ez a bizonyos élettárs, a kabinetfőnök vezeti a pártot. A párton belüli szóbeszéd szerint Jakab helyett az agresszív, erőszakos nő mondja meg a tutit, nélküle nem lehet semmit eldönteni – nem véletlen, hogy „Főtitkárnő” a csúfneve a pártban… Jakab őt fogadta nagy öleléssel este a „munkalakás” előtt, és az ő lakásából kellett kimenekíteni, amikor lebukott.

Hogy min bukott ki sok jobbikos kommentelő, illetve mit művelt még Jakab Péter, kiderül a  7 hetilap ma, november 30-án megjelenő számából.

Ripost

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!