2021. augusztus 5.,
csütörtök, Krisztina napja

Szétszedték a baloldal miniszterelnök-jelöltjeit a meccs után

Magyar Nemzet

2021. június 20., vasárnap 10:17

– Ha rajtad múlik, se stadion, se utánpótlás, csak a derékig érő gaz, ami miatt szégyenkezni kell miattad – üzente Karácsony Gergelynek az egyik kommentelő, miután Budapest főpolgármestere a magyar–francia mérkőzés után gratulált a magyar válogatottnak.

Mások arra figyelmeztették Budapest első emberét, hogy megválasztása előtt stadionstopot hirdetett, amely ha megvalósul, a Puskás Arénát sem fejezték volna be.

– Ilyen az, amikor méhlegelő helyett stadiont építenek

– szúrt oda egy másik hozzászóló.

Karácsonyhoz hasonlóan, Dobrev Klára sem úszta meg a kommentelők őszinteségét. Történt ugyanis, hogy a bravúros pontszerzés után Dobrev Klára, a Gyurcsány-párt miniszterelnök-jelöltje is a magyarok sikerének örvendezett,

a kommentelők ugyanakkor emlékeztették arra, hogy „Gyurcsányra és Niedermüllerre ma délután ráizzadt a francia mez…!!!”

Persze nem ők voltak az egyetlenek a DK-ból, akik a franciáknak drukkoltak: Hommonnay Gergely, homoszexuális DK-aktivista ugyanis a „hajrá, franciák” kiírásával egyértelművé tette: nem a magyar válogatott győzelmében bízik.

Hasonló módon kezdték ki a kommentelők Fekete-Győr Andrást is. Volt, aki azt kérdezte a Momentum elnökétől, hová tűnt a román focimeze, esetleg épp mosásban van-e? Mások azt vágták a fejéhez, hogy

ezt az élményt vették el a Nolimpiával és a NoEB-vel az emberektől.

Ennyire döntetlennek még nem örültünk!

„Ennyire döntetlennek még nem örültünk! Szép volt, fiúk!” – írta a magyar–francia meccsre reagálva Hollik István kormányszóvivő.

Orbán Viktor miniszterelnök a Puskás Stadionról feltöltött panorámaképhez csak ennyit írt: „Mi, magyarok.”

Magyar Nemzet