2023. 12. 03. Vasárnap Ferenc, Olívia napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Poltikai hobbista 03:00

Belföld

Szétesett az ellenzéki összefogás Kaposváron

Szétesett az ellenzéki összefogás Kaposváron. A DK, a Jobbik, a Momentum és az MSZP most azért fordít hátat a szövetségnek mert szerintük nem lehet együtt dolgozni az LMP-vel és a civilekkel.

  • Szétesett az ellenzéki összefogás Kaposváron

Elsöprő győzelmet arattak Kaposváron az önkormányzati választáson ősszel a Fidesz-KDNP jelöltjei. Valamennyi egyéni körzet a kormánypártoké lett. Az ellenzéki pártok nem saját zászlójuk alatt hanem a Kaposváriakért Egyesület színeiben indultak. A töredékszavazatoknak köszönhetően pedig mindösszesen 4 mandátumhoz jutottak hozzá. Alig 4 hónappal a voksolás után a DK, a Momentum, és a testületbe be sem jutott de egyesületi tag MSZP kilépett az ernyőszervezetből.

A Jobbik Somogy megyei önkormányzati képviselője szerint az LMP-s képviselő, illetve az egyesület amatőr hozzáállása miatt léptek ki.

A kilépések miatt az egyesület taglétszáma 10 fő alá süllyedt, ezért ha helyettük egy éven belül nem vesznek fel újakat, tevékenységüket be kell fejezniük.

 

 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Reagált a Fidesz Dobrev Klára kijelentéseire

Reagált a Fidesz Dobrev Klára kijelentéseire

Magyarország biztonságára a dollárbaloldal jelent veszélyt, mert külföldi megrendelőik kedvéért Gyurcsányék háborúba sodornák az országot, újra leépítenék a nemzeti haderőt, elajándékoznák fegyvereinket és feladnák hazánk szuverenitását.
Folytatódnak az ellenzéki belharcok Zuglóban + videó

Folytatódnak az ellenzéki belharcok Zuglóban + videó

Az MSZP és a DK ugyan megállapodott arról, hogy támogatják Horváth Csaba újra indulását a 14. kerületben, a Momentum Mozgalommal, illetve az ellenzéki oldal más pártjaival még folynak tárgyalások. Az LMP még nem tudja, hogy támogatja-e Zugló jelenlegi polgármesterének újrázását.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!