2022. 11. 30. Szerda András, Andor napja
Jelenleg a TV-ben:

Mozaik

Következik:

"...sírjuk felett száz virág..." 11:05

Belföld

Szétesett az ellenzéki összefogás Kaposváron

Szétesett az ellenzéki összefogás Kaposváron. A DK, a Jobbik, a Momentum és az MSZP most azért fordít hátat a szövetségnek mert szerintük nem lehet együtt dolgozni az LMP-vel és a civilekkel.

  • Szétesett az ellenzéki összefogás Kaposváron

Elsöprő győzelmet arattak Kaposváron az önkormányzati választáson ősszel a Fidesz-KDNP jelöltjei. Valamennyi egyéni körzet a kormánypártoké lett. Az ellenzéki pártok nem saját zászlójuk alatt hanem a Kaposváriakért Egyesület színeiben indultak. A töredékszavazatoknak köszönhetően pedig mindösszesen 4 mandátumhoz jutottak hozzá. Alig 4 hónappal a voksolás után a DK, a Momentum, és a testületbe be sem jutott de egyesületi tag MSZP kilépett az ernyőszervezetből.

A Jobbik Somogy megyei önkormányzati képviselője szerint az LMP-s képviselő, illetve az egyesület amatőr hozzáállása miatt léptek ki.

A kilépések miatt az egyesület taglétszáma 10 fő alá süllyedt, ezért ha helyettük egy éven belül nem vesznek fel újakat, tevékenységüket be kell fejezniük.

 

 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!