2022. 07. 05. Kedd Emese, Sarolta napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

próba 13:00

Belföld

Szétesett az ellenzéki összefogás Kaposváron

Szétesett az ellenzéki összefogás Kaposváron. A DK, a Jobbik, a Momentum és az MSZP most azért fordít hátat a szövetségnek mert szerintük nem lehet együtt dolgozni az LMP-vel és a civilekkel.

Elsöprő győzelmet arattak Kaposváron az önkormányzati választáson ősszel a Fidesz-KDNP jelöltjei. Valamennyi egyéni körzet a kormánypártoké lett. Az ellenzéki pártok nem saját zászlójuk alatt hanem a Kaposváriakért Egyesület színeiben indultak. A töredékszavazatoknak köszönhetően pedig mindösszesen 4 mandátumhoz jutottak hozzá. Alig 4 hónappal a voksolás után a DK, a Momentum, és a testületbe be sem jutott de egyesületi tag MSZP kilépett az ernyőszervezetből.

A Jobbik Somogy megyei önkormányzati képviselője szerint az LMP-s képviselő, illetve az egyesület amatőr hozzáállása miatt léptek ki.

A kilépések miatt az egyesület taglétszáma 10 fő alá süllyedt, ezért ha helyettük egy éven belül nem vesznek fel újakat, tevékenységüket be kell fejezniük.

 

 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!