2022. 08. 11. Csütörtök Zsuzsanna, Tiborc napja
Jelenleg a TV-ben:

Mi svábok, mindig jó magyarok voltunk

Következik:

Híradó 12:00

Belföld

Szerdán 397 határsértőt tartóztattak fel

A szolgálatot teljesítő rendőrök 2021. szeptember 28-án 0 óra és 24 óra közötti időszakban összesen 397 határsértőt tartóztattak fel és 159 főt megakadályoztak a hazánk területére történő illegális belépésben.

  • Szerdán 397 határsértőt tartóztattak fel

Bács-Kiskun megyében a rendőrök 24 esetben összesen 159 határsértőt tartóztattak fel Kelebia, Madaras, Nagybaracska, Vaskút, Bácsbokod, Tataháza, Bácsszentgyörgy, Kisszállás, Balotaszállás, Dusnok, Újmohács, Lajosmizse, Bácsborsód, Dunavecse, és Katymár közigazgatási területén.

Csongrád-Csanád megyében a járőrök 32 esetben összesen 213 határsértőt tartóztattak fel Kübekháza, Röszke, Mórahalom, Üllés, Ásotthalom, Pusztamérges, Szeged, Szatymaz, Deszk, Öttömös, és Klárafalva közigazgatási területén.

Heves megyében a rendőrök 1 esetben összesen 2 határsértőt tartóztattak fel.

Pest megyében a rendőrök 2 esetben 8 határsértőt tartóztattak fel.

Győr-Moson-Sopron megyében 4 esetben 7 határsértőt tartóztattak fel.

Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében 1 esetben 5 fő határsértőt tartóztattak fel.

Vas megyében 1 esetben 3 fő határsértőt tartóztattak fel.

A feltartóztatott illegális migránsok ellenőrzésük során török, szír, tunéziai, algériai, palesztin, afgán, iráni, líbiai, marokkói, jemeni, szomáliai, nepáli, és egyiptomi állampolgárnak vallották magukat, azonban sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni. A rendőrök a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően visszakísérték őket az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

Az elmúlt 24 órában 9 esetben Bács-Kiskun és 1 esetben Csongrád-Csanád megyében a rendőrök összesen 159 főt megakadályoztak a hazánk területére történő illegális belépésben.

Magyarország területén az elmúlt 24 órában 12 határsértőt fogtak el Hajdú-Bihar, és Pest megyében. Embercsempészés miatt 12 fővel szemben indult eljárás.

MTI

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!