2024. 04. 25. Csütörtök Márk napja
Jelenleg a TV-ben:

CPAC Magyarország 2024

Következik:

Híradó 12:00

Belföld

„Szávay Istvánnak nincs helye az Országgyűlésben”

Zsidóveréssel büszkélkedett Szávay István a Jobbik májusi kongresszusán – egy hangfelvétel került elő a beszélgetésről. A képviselő azzal hencegett a párt májusi kongresszusán, hogy egy szórakozóhelyen leütött egy zsidó nőt, mert az „beszólt neki”. Az ellenzéki politikus nem mond le. Azt mondta: bocsánatot kér a zsidózásért, de az illető nőt nem verte meg, pusztán csak viccelt. Erről vitatkoztak a Lapzárta vendégei.

  • „Szávay Istvánnak nincs helye az Országgyűlésben”

Pető Péter, a 24.hu főszerkesztő-helyettese szerint visszataszító és elfogadhatatlan Szávay István viselkedése. Úgy látja: az ügynek világos következménye kell, hogy legyen, Szávay Istvánnak pedig nincs helye az Országgyűlésben.

Kereki Gergő, a mandiner.hu újságírója elmondta: nem lepődött meg a hangfelvételen. Szerinte megvilágosodott, hogy néhány jobbikos politikus esetében nem beszélhetünk néppárti fordulatról, mivel néhány évvel a meghirdetett néppártosodás után ilyen hangfelvétel kerül elő.

Tekintse meg a teljes műsort:

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

CPAC Hungary 2024 - élőben a HírTV műsorán + videó

CPAC Hungary 2024 - élőben a HírTV műsorán + videó

Csütörtöktől harmadik alkalommal tartják meg a CPAC Hungary-t, amely minden eddiginél nagyobb lesz. Majdnem háromezer résztvevőt várnak, köztük 500 külföldi vendéget. Az esemény legfontosabb pillanatait a HírTV élőben közvetíti.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!