2021. 10. 27. Szerda Szabina napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Radar 17:30

Belföld

Szándéknyilatkozat a tangó korlátozásának feloldásáról Pécsett

Szándéknyilatkozatot fogadott el a pécsi közgyűlés a tangó korlátozásának feloldásáról. A városban a táncot a múlt század elején tiltották be túlságosan erotikus mozdulatai miatt. A baranyai megyeszékhely balliberális vezetése fontosnak érezte a probléma megoldását.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Marine Le Pen: Az EU célja a totális irányítás

A nemzetállamok állnak nyerésre a globalista erőkkel vívott csatában, hiszen soha egyetlen nép sem fogadja el, hogy elveszítse az önrendelkezési jogát – mondta a Magyar Nemzetnek adott interjúban Marine Le Pen. 2021. október 27.

Pánikvásárlás

Mától átmeneti korlátozást vezetett be a MOL az Ad-Blue nevű környezetvédelmi adalékanyagra. 2021. október 27.

Veszítsd el a kontrollt, és megmondom, ki vagy!

Különleges szimulációt készített a Lounge Group. A játékos pszichológiai teszt a pandémia időszakának illetve bármilyen más krízishelyzet bizonytalanságainak hatásait szemlélteti és elemzi. 2021. október 27.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!