2022. 11. 28. Hétfő Stefánia napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Vezércikk 03:00

Belföld

Szakmai kabineteket állít fel a Mi Hazánk Mozgalom

  • Szakmai kabineteket állít fel a Mi Hazánk Mozgalom

Szakmai kabineteket állít fel a Mi Hazánk Mozgalom - jelentette be a párt elnökhelyettese. A szakpolitikai munkát segítő csoportokba párton kívüli értelmiségieket is felkér a Jobbikból kiszakadt Mi Hazánk. A 15 kabinetből hármat emelt ki Dúró Dóra a párt elnökhelyettese. A honvédelmi kabinetük először a kötelező sorkatonai szolgálat visszaállításának kérdését vizsgálja meg. Az önkormányzati kabinet a helyhatósági választásokra készíti majd fel a párt jelöltjeit, és a jövő májusi európai parlamenti választásokra való felkészülést is segíti majd egy szakpolitikai csoport.

„Szeretném első körben kiemelni a közelgő választások miatt is a külügyi és EU kabinetet. Erre nyilván a következő időszakban az európai parlamenti választások miatt is nagyobb feladat fog hárulni, lévén, hogy az európai parlamenti választáson önálló listát állítva a mi hazánk mozgalom meg fogja méretni magát, és szeretnénk azt, hogy egy rendkívül jól alátámasztott szakmai programunk legyen az Európai Unió jövőjével kapcsolatban is” – fogalmazott a politikus.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Életmentő kézikönyv szülőknek

Gyermekmentő kézikönyv szülőknek

A november végén megjelenő könyv teljes bevétele a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat munkáját segíti. https://gdehu.hit.gemius.pl/hitredir/id=zaqQBKr8d5j6Yqlm89ASGOV1ze.RbQL4gV5yIUAfKhj.y7/fastid=ngumqjseoqaosjbbpkdlokwalzlg/stparam=ubiidsqtio/nc=0/gdpr=0/gdpr_consent=/url=https://mfb.hu/kik-vagyunk/szent-marton-gyermekmento-szolgalat-s2521?utm_source=hirtv_nyito&utm_medium=PR&utm_campaign=SZM_kezikonyv_2022

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!