2024. 04. 24. Szerda György napja
Jelenleg a TV-ben:

Cirkusztestvérek

Következik:

Híradó 12:00

Belföld

Szakadatlan az utánpótlás

A veszélyhelyzet kihirdetése óta a duplájára nőtt az áruházak forgalma - mondta híradónknak a CBA kommunikációs igazgatója. Az egészségügyi szájmaszk-okéval ellentétben az élelmiszerek ára változatlan maradt. Az országos kereskedelmi szövetség főtitkára elmondta: a forgalomnövekedés ellenére mindenhol sikerül pótolni az árut.

  • Szakadatlan az utánpótlás

Tele vannak konzervvel ennek a belvárosi áruháznak a polcai. A tartós élelmiszer részlegen folyamatosan zajlik az árufeltöltés. A vásárlók csak elvétve tolnak olyan bevásárlókocsit, amelyet roskadásig töltöttek volna. Ez azonban nem jelenti azt, hogy az emberek nem spájzolnak be a koronavírus miatt.

A vásárlók másik része nem tölti fel a raktárait, mert bíznak benne, hogy a továbbiakban is minden elérhető marad.

Egyelőre az utánpótlásban bízó fogyasztók járnak közel az igazsághoz. A CBA kommunikációs igazgatója leszögezte: folyamatos párbeszéd zajlik a beszállítókkal, és gondoskodnak a készletek feltöltéséről. Fodor Attila hangsúlyozta: mintegy két hete elkezdtek nagy mennyiségben felhalmozni a népszerű termékeket a raktáraikban.

Az országos kereskedelmi szövetség főtitkára elmondta: a többi áruházláncnál is tapasztalható a forgalomnövekedés.

A patikák előtt is sorok állnak. Ebben az esetben nem a készlethiány, hanem az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet döntése áll a háttérben. Egy időben csak annyi vásárló tartózkodhat benn, amennyit éppen ki tudnak szolgálni. A többieknek a bejárat előtt kell várakozni.

Hír TV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!