2021. 11. 28. Vasárnap Stefánia napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Európai Híradó 12:30

Belföld

Szabó Tímea ízelítőt adott abból, milyen is a baloldali „szeretetpolitika”

Visszatért a demokrácia – így jellemezte Szabó Tímea, a Paárbeszéd politikusa hétfőn napirend előtt, hogy lezárult az előválasztás. Közlése szerint közel egymillió ember mozdult meg, hogy „eltakarítsák” Orbán Viktor kormányát. Az ellenzéki képviselő felszólalására a kormány nevében Dömötör Csaba válaszolt.

Magyarország végre megmozdult, feléledt a 11 éve tartó bénultságból és összeállt a jövő győztes csapata – jelentette ki Szabó Tímea. Hozzátette: Összezárunk, vállt vállnak vetve harcolunk a 11 éve tartó ámokfutás ellen.

Szerinte a Fidesz teljes pánikban van. Szabó Tímea kijelentette, jövőre felszabadítják az országot.

Dömötör Csaba válaszában emlékeztetett, az ellenzéki padsorokból már a közelmúltban is azt lehetett hallani, hogy a kormánypártok félnek, mégpedig Karácsony Gergelytől, akiről Tordai Bence mondta azt, hogy azért, mert a főpolgármester hozza el a jövő szövetségét, mégpedig miniszterelnökként, majd pedig ismert: Karácsony Gergely visszalépett.

A Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára emlékeztetett, Karácsony csak kampányolt és közben nem foglalkozott Budapesttel, itt az ideje, hogy a főpolgármester elkezdje végre a munkát.

Szabó Tímea felszólalása és Dömötör Csaba válasza

 

„Tegnap véget ért az ellenzéki előválasztás és ahogyan elhangzott képviselő asszony szavaiból is, több mint 800 ezer ember vett részt. Láthattuk azt, hogy fiatalok ezrével álltak sorba azért, hogy kifejezhessék véleményüket (…)”

-          mondta Keresztes László Lóránt, az LMP frakcióvezetője.

„Szívesen elmagyarázom önnek, hogy miért a múlt visszatérése az, ha ön Gyurcsány Ferencnek kampányol. Gyurcsány Ferenc rendkívüli módon szereti a hatalmat és ez nem az utóbbi években, hanem az utóbbi évtizedekben látható. Még a rendszerváltás előtt már nagyon közel került ahhoz, hogy a hatalom egyik főszereplője legyen akkor, amikor a KISZ-ben gyors karriert futott be (…)”

-        válaszolta Rétvári Bence államtitkár.

Keresztes László Lóránt felszólalása és Rétvári Bence válasza

„Miért költöttek el több száz millió forintot azért, hogy az ellenzék nagyon fontos politikai akcióját lejárassák? (…)”

-        tette fel a kérdést Varju László a DK politikusa.

„Megnéztem az ön eredményeit az előválasztás kapcsán. Ön 9854 db szavazatot kapott, a gond csak az, hogy ez a leadott szavazatok 100 százaléka, ugyanis egyetlen egy jelölt volt: ön. Ez az ön demokráciája, gratulálok! (…)”

-        válaszolt Orbán Balázs államtitkár.

Varju László felszólalása és Orbán Balázs válasza

Hír TV

 

 

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Már 742 ezren kaptak oltást az akcióhéten

Hétfőtől szombat estig már 742 ezren vették fel a koronavírus elleni védőoltást az oltási akcióhéten - közölte a koronavirus.gov.hu vasárnap. 2021. november 28.

Korózs Lajos betiltotta volna azt a vakcinát, aminek az életét köszönheti

A keleti vakcinák elleni támadásokat a baloldal tavaly novemberben, már az első pillanatban elkezdte. 2021. november 27.

A magyar embereket sértegeti az ellenzék

Jó lenne, ha a baloldal befejezné végre a magyar emberek sértegetését, még akkor is, ha ennek nagy hagyománya van náluk - hangsúlyozta Hollik István. 2021. november 27.

Legfrisebb híreink

Izrael lezárja határait a külföldiek előtt

Izrael lezárja határait a külföldiek előtt az új típusú koronavírus (SARS-CoV-2) Dél-Afrikából indult variánsa miatt - jelentette be szombat este Naftali Bennett izraeli miniszterelnök.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!