2024. 06. 20. Csütörtök Rafael napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Hírek 17:00

Belföld

Szabó Bálint: Célom a szegedi szocialista vezetés leváltása

Nem lép vissza egyetlen párt javára sem Szegeden Szabó Bálint. A független polgármesterjelölt hangsúlyozta: elsődleges célja a jelenlegi szocialista városvezetés leváltása, de ügyek mentén, a város fejlődése érdekében jobboldali és baloldali politikusokkal is képes együtt dolgozni.

  • Szabó Bálint: Célom a szegedi szocialista vezetés leváltása

A Független Városi Szövetség vezetője elmondta bárki is nyer a választáson a város érdekében nem szabad háborút vívnia a mindenkori kormányzattal.

Többször elmondtam, hogy Szeged nem egy sziget, hanem Magyarország része és a mindenkori polgármesterének nemcsak lehetősége, hanem kötelessége is együttműködni a kormányzattal. Úgyhogy ez érvényes a kormánypártokra is , de sokkal inkább a kormányzat szereplőire. A Szeviép ügy volt az a minta, amelyen keresztül a szegediek is pontosan értik, hogy hogy lehet egy alapvetően kormánypárttól eltérő érdekérvényesítő csoportnak elintézni valamilyen olyan ügyet a kormánnyal együttműködve, hogy az egy hatalmas társadalmi kőrnek, és egyébként Szegednek is hasznára váljon. Úgy hogyha az kérdésre leegyszerűsítve a választ, nemcsak szeretnénk, hanem fogunk is együttműködni a kormányzattal a választásokig is, hiszen vannak ügyek melyeket most is viszünk, és a választások után is

- mondta Szabó Bálint, Szeged független polgármesterjelöltje.

HírTV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Indiában sokan meghaltak pancsolt szesz fogyasztása miatt

Indiában sokan meghaltak pancsolt szesz fogyasztása miatt

Legkevesebb harmincnégyen meghaltak pancsolt szesz fogyasztása miatt a dél-indiai Tamilnádu államban, további több mint száz ember túlélte, hogy ivott a szóban forgó szeszből, de kórházba kellett szállítani őket - közölték csütörtökön hivatalos források.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Folytatódik a kánikula

Folytatódik a kánikula

Szombaton 28-36 Celsius-fok várható, majd vasárnapra némileg csökken a meleg, és elszórtan záporok-zivatarok jelenhetnek meg, a legmelegebb órákban 27-33 fok valószínű.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!