2020. február 26.,
szerda, Géza napja

Szabó Bálint: Célom a szegedi szocialista vezetés leváltása

2019. szeptember 12., csütörtök 12:51

Nem lép vissza egyetlen párt javára sem Szegeden Szabó Bálint. A független polgármesterjelölt hangsúlyozta: elsődleges célja a jelenlegi szocialista városvezetés leváltása, de ügyek mentén, a város fejlődése érdekében jobboldali és baloldali politikusokkal is képes együtt dolgozni.

A Független Városi Szövetség vezetője elmondta bárki is nyer a választáson a város érdekében nem szabad háborút vívnia a mindenkori kormányzattal.

Többször elmondtam, hogy Szeged nem egy sziget, hanem Magyarország része és a mindenkori polgármesterének nemcsak lehetősége, hanem kötelessége is együttműködni a kormányzattal. Úgyhogy ez érvényes a kormánypártokra is , de sokkal inkább a kormányzat szereplőire. A Szeviép ügy volt az a minta, amelyen keresztül a szegediek is pontosan értik, hogy hogy lehet egy alapvetően kormánypárttól eltérő érdekérvényesítő csoportnak elintézni valamilyen olyan ügyet a kormánnyal együttműködve, hogy az egy hatalmas társadalmi kőrnek, és egyébként Szegednek is hasznára váljon. Úgy hogyha az kérdésre leegyszerűsítve a választ, nemcsak szeretnénk, hanem fogunk is együttműködni a kormányzattal a választásokig is, hiszen vannak ügyek melyeket most is viszünk, és a választások után is

- mondta Szabó Bálint, Szeged független polgármesterjelöltje.

HírTV