2024. 06. 18. Kedd Arnold, Levente napja
Jelenleg a TV-ben:

Láncreakció

Következik:

Vezércikk 14:05

Belföld

Szabálytalansági eljárás Egerben

Szabálytalansági eljárást kezdeményezett a hatóság az egri önkormányzattal szemben. Mirkóczki Ádám és munkatársai bő három és fél év alatt nem tudtak előrelépni egy pályázat megvalósításában. Az is előfordulhat, hogy vissza kell fizetniük a közel 600 millió forintnyi támogatást.

  • Szabálytalansági eljárás Egerben

Modern ifjúsági művészeti és sportközpont jött volna létre egy korábbi szórakozóhely területén. Az irányító hatóság azonban szabálytalansági eljárást kezdeményezett az Egrix-Egal projekt miatt. Az egri városvezetés ugyanis több éven keresztül nem lépett előre a pályázat megvalósításában. A Mirkóczki Ádám vezette önkormányzat mégis az egyik városi cégre tolja a felelősséget.

Az érintett részen jelenleg méteres a fű és különböző építési törmelékek kapnak helyet. Az egri városháza azt állítja: a kivitelező elvégezte a tereprendezést. Az viszont szinte biztos, hogy sem a fiatalok, sem pedig a turisták nem használhatják a területet a közeljövőben.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!