2023. 12. 06. Szerda Miklós napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 15:00

Belföld

Szabályszerű és eredményes a kötelező védőoltások rendszere

A kötelező védőoltási rendszer szabályszerűen működik-ismertette az Állami Számvevőszék alelnöke. Holman Magdolna elmondta: a szlovák számvevőszék kezdeményezésére csatlakozott Magyarország a nemzetközi vizsgálathoz, amely során a védőoltások népegészségügyi rendszer 2018-2019-es működését ellenőrizték. A járványügyi rendszerek a koronavírus járvány előtti években biztosították a lakosság fertőző betegségekkel szembeni védettségét. Az alelnök hangsúlyozta: az egészségügyért felelős minisztérium irányelvei alapján fenn lehetett tartani a járványügyi helyzet biztonságos kezelését.

  • Szabályszerű és eredményes a kötelező védőoltások rendszere

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!