2022. 10. 03. Hétfő Helga napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Háború Ukrajnában 08:00

Belföld

Szabad ország, szabad pálinka

Szabad ország, szabad pálinka - írta Facebook oldalán a miniszterelnök. Orbán Viktor arról emlékezik meg, hogy 10 éves a pálinkafőzés szabadsága Magyarországon. A miniszterelnök a videóban azt is elmondta, hogy miközben az ország nagy változáson megy keresztül, a nagy és fontos dolgok nem feltétlenül Budapesten pattannak ki az emberek fejéből, amire jó példa a pálinkafőzés szabadsága. A magyar pálinkakészítésnek több évszázados hagyománya van, a kormány emiatt küzdött az adómentességért. Jelenleg egyébként mintegy 27 ezer főzőberendezés van a magyar háztartásokban.

  • Szabad ország, szabad pálinka

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Ujhelyi lelép

Ujhelyi lelép

Várható volt ez a lépés már egy ideje, tekintve, hogy a kommunista utódpárt vezető kádere feneketlen ambícióval, hatalmi étvággyal rendelkezik.

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!