2024. 03. 29. Péntek Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Belföld

Sokfunkciós családi parkot vehettek birtokba a csepeliek

Átadták az 550 millió forintból megújult csepeli Rákóczi-kertet. Novák Katalin család- és ifjúságügyért felelős államtitkár a többfunkciós szabadidőpark átadásán hangsúlyozta: a kormány a családok anyagi támogatásán kívül igyekszik minél többet tenni azért, hogy Magyarország egyre inkább családbarát ország legyen.

  • Sokfunkciós családi parkot vehettek birtokba a csepeliek

Új gyermekbarát gumiburkolat, több szintes játszóvár, sport- és futópálya, játszótér és felújított vizesblokk. 190 millió forintos állami támogatással, összesen több mint fél milliárd forintból újult meg a csepeli Rákóczi-kert, a Családok Parkja. A család- és ifjúságügyért felelős államtitkár az átadón hangsúlyozta, a beruházás is azt a célkitűzést tükrözi, hogy Magyarország egyre inkább családbarát országgá váljon.

Tarlós István szerint a főváros önkormányzata nagy hangsúlyt fektetett az olyan fejlesztésekre, amelyekkel élénk és tartalmas közösségi életet alakíthatnak ki a kerületek.

Csepel és térsége Budapest eddig alig felfedezett aranytartaléka. A főváros és a kerület vezetésének évek óta komoly célkitűzése, hogy ezt a kiváló adottságokkal rendelkező, korábban nem mindig értékén kezelt övezetet erősebben bekapcsolja Budapest vérkeringésébe – fogalmazott a főpolgármester.

A beruházás átadása fontos mérföldkő a kerület életében - mondta Borbély Lénárd Csepel polgármestere.

A felújított szabadidőpark reggel fél nyolctól 20 óráig, a május elsejétől szeptember 31-ig terjedő időszakban pedig 22 óráig várja a látogatókat.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!