2024. 04. 23. Kedd Béla napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:35

Belföld

Sneider humornak szánta botrányos kijelentéseit

Kiforgatták a szavait, amikor a cigányokról beszélt – ezt állítja a Jobbik elnöke. A Hír TV hétfőn mutatott be egy felvételt, amelyen Sneider Tamás pártelnökké választása után a cigányok agyonütéséről beszélt. A Jobbik elnöke az ATV-ben azt mondta, a nyilvánosságra került hangfelvételből az is kiderül, hogy humorosnak szánta a kijelentéseit. Sneider Tamás egyébként a sorozatos botrányok ellenére sem mond le.

  • Sneider humornak szánta botrányos kijelentéseit

Manipulálták a hangfelvételt és rasszista kijelentéseit kiragadták az eredeti szövegkörnyezetből – ezt állítja Sneider Tamás a cigányozós hangfelvételével kapcsolatban. Felesége karlendítéséről pedig azt mondta: az nem náci köszöntés volt, hiszen ezt ő történészként tudja, hogy milyen. Sneider azt állította: a felvételek nyilvánosságra kerülése óta fenyegetéseket kap és veszélyben érzi családtagjait.

Íme az ominózus videó:

„Nem vagyok egy túlságosan ijedős ember, de igen, mivel hogy itt napok alatt eszkalálódott ez a helyzet, és ez az uszítás meghozta a gyümölcsét, igenis, nagyon el kell gondolkodni azon, hogy kell-e majd személyi védelmet kérni a családom számára, a kisgyerekem számára. Most itt tartunk, a totális, teljes rágalomhadjárattal, sőt ez nem rágalomhadjárat, még egyszer mondom, itt uszítás zajlik a családommal szemben, amire szerintem nem volt még példa Magyarországon” – mondta a Jobbik elnöke.

Korábban nem félt. „Jöhetnek a cigányok, én mindenkit agyonütök” – hallható Sneider Tamás hitvallása a Hír TV birtokába került hangfelvételen.

Tekintsék meg a témával kapcsolatos videónkat:

„Ugyanis valóban, már az elején elmondtam, én tudok egy kicsit a nép embere lenni, a nép gyermeke. Eszünk egy kis bográcsot, bográcsolunk, így-úgy-amúgy, másrészt pedig én tudok lenni az úgynevezett erős ember kategóriája. Aki meg tudja védeni az országot, az embereket. Jöhetnek a cigányok, én mindenkit agyonütök ugye…sorolhatnám…”

Sneider Tamás mindeközben – Vona Gáborhoz hasonlóan – megpróbál egy kedves, szerethető képet kialakítani magáról. A Facebookon jelentette be, hogy elindította személyes Instagram-oldalát. Mint írja, családapaként és szerető férjként van egy lazább, emberibb oldala, ezt szeretné megmutatni. Sneider egyébként Vonát is kritizálta, nem tetszett neki, hogy elődje rasszista botrányai miatt bocsánatkérésre szólította fel. Ahogy mondta: Vona a véleményével csak olajat öntött a tűzre.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!