2024. 04. 20. Szombat Tivadar napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar ráadás

Következik:

Hazahúzó 01:00

Simicskó István nevel minket hazafiassá

Hír TV

2018. június 5., kedd 08:15, frissítve: kedd 09:03

A hazafias nevelésért felel kormánybiztosként Simicskó István.

Az Orbán Viktor által jóváhagyott határozat szerint a volt honvédelmi miniszter feladata lesz 2020-ig a honvédelmi nevelés és az azzal együtt járó beruházások felügyelete lesz. A kormánybiztos állami pénzalapot hozhat létre, felügyeli a lövészetet is kiszolgáló Honvédelmi Sportközpontok beruházásait és besegít a közszolgálati egyetem hadtudományi karának fejlesztésében.

Mint azt megírtuk, távozott a kormányból a kampányban óvodásokkal fotózkodó Simicskó István honvédelmi miniszter, helyére Benkő Tibor vezérezredes, vezérkari főnök érkezett. Arra a Kádár-korszak óta nem volt példa, hogy egy aktív katona vezesse a honvédelmi tárcát. Bővebben>>>

Szentek élete

Árpád-házi programért felelős kormánybiztost jelölt ki a miniszterelnök. A honvédelmi minisztérium államtitkárának, Vargha Tamásnak a feladata lesz, hogy Székesfehérváron segítse egy olyan kiállítás létrehozását, amely az Árpád-házi királyok és szentek életét mutatja be. A kormánybiztos a kiállításnak otthont adó épület rekonstrukcióját előkészíti és felügyeli.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!