2024. 04. 25. Csütörtök Márk napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

CPAC Magyarország 2024 09:00

Simicska Lajos újra üzent

Hír TV

2017. november 28., kedd 12:47, frissítve: kedd 13:08

Ismét plakátra vetette véleményét a kormányfőről.

„Ne hagyjuk szó nélkül” – áll a kormány konzultációs plakátjain. Simicska Lajost ez késztette arra, hogy kedden hajnalban ismét plakátra vesse véleményét a kormányfőről. A vállalkozó korábban Veszprémben saját cége üres plakátjaira festette fel elhíresült mondatát, ezúttal azonban Soros-plakátokra írta ki, mit gondol Orbán Viktorról. A fotókat a 444 közölte.

 
444.hu
 

A Fidelitas takarított

Októberben az ominózus mondat olyan helyekre került, ahol korábban Orbán Viktort gengszternek nevező hirdetések voltak, amelyeket a kormányhivatal a plakáttörvényre hivatkozva eltávolított. Később Simicska Lajos feliratait a veszprémi Fidelitas festette át, élükön a szervezet elnökével. Azt nem lehet tudni, hogy Bóka Bence önként vagy felsőbb utasításra cselekedett. A fiatal az RTL Klubnak nyilatkozott az akcióról, de titkolta a nevét és azt is, hogy a Fidesz ifjúsági szervezetének egyik vezetője.

 
444.hu
 

Simicska Lajos akkor azt nyilatkozta a graffitizésről: „Már két évvel ezelőtt megmondtam a véleményemet, most a plakátokon csak megerősítettem. Hajrá, Magyarország, hajrá, magyarok!” – fogalmazott.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!