2024. 04. 18. Csütörtök Andrea, Ilma napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Belföld

Sikerrel zárult a koronavírus fertőzött kismama műtüdő-kezelése

Sikerrel zárult egy koronavírus-fertőzött kismama műtüdő-kezelése - közölte a Semmelweis Egyetem. A fiatal édesanya 70 napig volt kórházban. Szilviánál novemberben regisztrálták a koronavírus-fertőzést, terhességének 34. hetében. A többszörös műtéten átesett édesanyát végül műtüdő kezelésben részesítették. A komplex kezelésnek köszönhetően a nő felépült a betegségből.

  • Sikerrel zárult a koronavírus fertőzött kismama műtüdő-kezelése

Mintegy hetven nap után hagyhatta el a Semmelweis Egyetem Klinikáit az a 34 éves kismama, akinél tavaly november 11-én diagnosztizáltak Covid-19 fertőzést.

Az édesanya több műtéten is átesett, majd műtüdő kezelésben részesült.

Végül a komplex és fokozatos terápiának köszönhetően január 8-tól már gépi lélegeztetésre sem volt szüksége Szilviának. A fiatal édesanya izomereje, általános állapota, közérzete folyamatosan javult, COVID-19 betegségéből felépült, így rehabilitációját az Országos Orvosi Rehabilitációs Intézetben folytathatja.

A Semmelweis Egyetem közlése szerint a nemzetközi statisztikák alapján is ritka, hogy várandós kismamáknál ilyen súlyos lefolyása lesz a koronavírus fertőzésnek. Hozzátették: a betegség európai és amerikai megjelenésre óta alig néhány esetet regisztráltak csak.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!