2024. 04. 19. Péntek Emma napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 21:00

Belföld

Semjén Zsolt: A kormány küldetése, hogy mindent megtegyen a magyar nemzet fennmaradásáért

A magyar kormány küldetése, hogy minden támogatást megadjon a nők anyává válásához, hiszen az anyaság a nőiesség része és az Isten alkotta természet rendje. Aki szerint mindez probléma, az beteg – mondta Semjén Zsolt az Echo TV Bayer show című műsorában. A miniszterelnök-helyettes a családvédelmi akciótervet ért külföldi kritikákra úgy reagált: aberráltságot okozott a politikai korrektség. A kereszténydemokrata politikus felhívta a figyelmet a kettős mércére annak kapcsán, hogy Frans Timmermans, az Európai Bizottság (EB) második embere, ahelyett hogy az európai polgárok érdekeit képviselné, inkább ócska politikai kampányokban vesz részt és szuverén országokat támad.

  • Semjén Zsolt: A kormány küldetése, hogy mindent megtegyen a magyar nemzet fennmaradásáért

Az egy coming out, amikor egy országgyűlési képviselő, akinek a feladata a nemzet szolgálata, amikor a magyar anyákról, a magyar családokról van szó, csak a személyes bizniszére tud gondolni és ezt kivetíti az egész világra – reagált az Echo TV-ben Semjén Zsolt arra, ahogyan Korózs Lajos MSZP-s politikus kritizálta az Orbán Viktor által bejelentett családvédelmi akciótervet. „A helyzet az, hogy a természet rendje szerint az ember családban él és egy nő nőiességéhez tartozik az anyaság. Az, hogy segítjük a nőket anyává válni, a természet rendjének való megfelelés. Aki ezt kétségbe vonja, az beteg” – jelentette ki.

Bayer Zsolt szóba hozta, hogy Annika Strandhäll svéd szociális ügyekért felelős miniszter nácizmussal vádolta meg a magyar kormányfőt a gyermekvállalást segítő intézkedések miatt. Erre reflektálva Semjén Zsolt úgy fogalmazott: ez mutatja azt az aberráltságot, ahová eljutottak a politikai korrektség őrületében.

„Magyarországnak mit kellene akarnia, ha nem azt, hogy Magyarországon magyar gyerekek szülessenek, magyar nyelvben, magyar kultúrában felnőve, hogy a magyar nemzet fennmaradjon” – magyarázta.

A Jobbik–MSZP összeborulás kapcsán kifejtette: az ellenzék duális erőteret csinált a korábbi centrálisból, hogy így próbálja legyőzni a kormányt. Mivel azonban a baloldalt nem lehet áthozni a szélsőjobbra, ezért a szélsőjobbot vitték át a baloldalra. Szerinte, ez nem csak politikai, hanem erkölcsi pornográfia és abszurditás. „De mégiscsak ez tűnt lehetséges megoldásnak, miután Simicska kilóra fölvásárolta a Jobbikot és Vona Gábor két hittagadást is elkövetett. A Jobbik balratolódásához többek között Heller Ágnes is asszisztált. A Soros és Simicska pénzelte árulás végül kudarca fulladt, mert egy normális balos vagy szélsőjobboldali szimpatizáns nem fog átszavazni” – mondta a kereszténydemokrata politikus.

Tekintse meg a teljes interjút:

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Szijjártó Péter: a béke színe a narancs, a béke neve Fidesz + videó

Szijjártó Péter: a béke színe a narancs, a béke neve Fidesz + videó

Az idei európai parlamenti (EP) választáson újra döntést kell hozni a háború vagy béke kérdésében, márpedig a béke színe a narancs, a béke neve Fidesz - jelentette ki Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter pénteken Budapesten a Fidesz kampánynyitó rendezvényén.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!