2023. 12. 07. Csütörtök Ambrus napja
Jelenleg a TV-ben:

Az orvosok hercege - Boldog Batthyány-Strattmann László

Következik:

Híradó 12:05

Belföld

Semjén: Egyről kettőre tudunk jutni

Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes adta át a Balatonfenyveshez tartozó Imre-major felújított ivóvízhálózatát.

A bruttó 120 milliós beruházás jelentős részben uniós támogatásból valósult meg. Imre-majorban korábban az ivóvíz magas bórtartalma okozott gondot. A beruházást a kormány kiemelten kezelte. „A kormánynak legfőbb célja, hogy országépítők legyünk. Küldetésünk az, hogy újjáépítsük Magyarországot, de nyilvánvaló, hogy ez az újjáépítés csak akkor lehetséges, hogyha nem csak nagy beruházások történnek. Nemcsak az Audi-gyár épül, nemcsak a Mercedes-gyár, nemcsak a Kossuth-tér újul meg, hanem az ország egész területén a legkisebb településeken is egyről kettőre tudunk jutni. Hol egy vízművel, hogy egy kultúrházzal, hol egy útfelújítással, mert ezáltal épül az ország. Hogyha az ország minden része épül, akkor mondhatjuk el, hogy országépítők vagyunk” – mondta Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Befogta a kritikusok száját Szoboszlai

Befogta a kritikusok száját Szoboszlai

Szalutált a szurkolók előtt a hosszabbításban szerzett gólja után Szoboszlai Dominik, aki eldöntötte a Sheffield United–Liverpool meccset szerda este a Premier League 15. fordulójában.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!