2021. 12. 04. Szombat Borbála, Barbara napja
Jelenleg a TV-ben:

Troll - A keménymag szájkosár nélkül

Következik:

Híradó 22:00

Belföld

Selmeczi Gabriella: Csírájában ki kell irtani a pedofíliát

Magyarországon csírájában ki kell irtani a pedofíliát - mondta a Bayer Showban a Fidesz frakcióvezető helyettese. Selmeczi Gabriella szerint azzal, hogy a pedofilok felkerülnek egy nyilvános listára, jelentősen vissza lehet szorítani a gyermekek sérelmére ellen elkövetett szexuális bűncselekményeket. A politikus úgy fogalmazott: ez az a terület, amely folyamatosan kihívás elé állítja a törvényhozókat, de a mostani törvényjavaslattal - szerinte - minimalizálják azt, hogy újra lehetősége legyen a pedofilnak egy gyermek közelébe kerülni.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Hamarosan indul a 12 év alattiak oltása

A háziorvosok már felmérik az igényeket, hogy összesen hány 5 és 12 év közötti gyermeknek szeretnék beadatni a szülők vagy hozzátartozók a védőoltást.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!