2024. 03. 29. Péntek Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Belföld

Segítségre van szüksége az elhunyt mentős családjának, így segíthetsz

Otthonában lett rosszul a 38 éves mentésirányító, a kollégája karjaiban hunyt el. A családnak rengetegen próbálnak segíteni.

  • Segítségre van szüksége az elhunyt mentős családjának, így segíthetsz

A mellbevágó történet mindenkit megrázott. Múlt héten szerdán Polenyik Tamás mentős elbúcsúzott a kisfiától, majd elment futni. Amikor hazaért hirtelen rosszul lett és összeesett. Dóra azonnal próbálta újraéleszteni, közben megérkeztek Tamás kollégái is, de sajnos másfél óra küzdelem után sem sikerült megmenteni az OMSZ mentésvezetőjét.

A kollégái és a család is megrendülten állnak a történet előtt, Tamás értelmetlen halála megrázta őket.

A gyász mellett az anyagi gondokkal is meg kell küzdeni a családnak. Dóra jelenleg féléves kisfiúkkal Bencével és családjával otthon van, sajnos anyagi biztonságuk bizonytalanná vált- írja a segítségkérő posztjában a Barát a Bajban oldal.

„Kérünk benneteket, hogy segítsetek Dórának és Bencének, hogy talpra tudjanak állni, ne szenvedjenek hiányt semmiben.„

A Facebook oldalon feltüntettek egy számlaszámot, amin keresztül bárki segíthet a családnak az átmeneti időszakot átvészelni.

Az oldal IDE kattintva érhető el.

A felhívás egy napja sincs fent, máris több , mint 3 ezren megosztották és többen kommentben jelezték, hogy támogatni fogják a családot ebben a nehéz időszakban.

 

Ripost

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!