2023. 12. 01. Péntek Elza napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 15:05

Belföld

Schmuck 1200 adag paprikás krumplival ünnepelt

Ételosztással ünnepelt a Magyar Szociáldemokraták Pártja a Blaha Lujza téren. Schmuck Andor pártelnök azzal indokolta a rendhagyó megemlékezést, hogy legyen azoké is október 23-a, akiknek egy tál meleg étel is ünnepet jelent.

Az 1200 adag paprikás krumplit az Európai Baloldal képviselőivel közösen osztották ki. Schmuck emlékeztetett rá, hogy azért nem vesznek részt a baloldal közös ünnepi rendezvényén, mert nincs értékalapú együttműködés a pártok között.

„Ez egy jó hangulatú bábszínház, amely arról szól, hogy az egység hamis látszatát keltve becsapjuk a választókat. Nincs egység, és nem is lehet addig, amíg értékalapon nincs együttműködés. Nem érdekalapon, hanem – még egyszer mondom – értékalapon. Innentől kezdve azt gondolom, hogy hatszor nyolc percért, pontosabban amennyi egy pártra jut: hat percért nincs értelme feladni az elveinket, és leginkább nincs értelme részt vennünk egy színjátékban, amivel becsapjuk a választókat” – fogalmazott Schmuck Andor.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!