2023. 12. 09. Szombat Natália napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Fel a fejjel 19:10

Belföld

Schiffer: Bajnai a kormányzat malmára hajtja a vizet

Bajnai Gordon színre lépése valójában a jelenlegi kormányzat malmára hajtja a vizet – mondta a Hír TV Magyarország élőben című műsorában Schiffer András.

Az LMP társelnöke álbaloldali erőknek nevezte az MSZP-t és az Együtt 2014-et. Úgy fogalmazott: 8 év szocialista kormányzás alatt soha nem látott mértékben nőtt a munkavállalók kiszolgáltatottsága.

– Tavaly tavasszal nyílott reális esély az adatok alapján arra, hogy az alkotmányos ellenzék valamilyen felállásban akár úgy is, hogy az LMP külön és az MSZP is külön megméreti magát, hogy legyőzze Orbán Viktort. Mi azt látjuk, hogy amióta Bajnai fellépett és zászlót bontott – igaz nálunk pártot is bontott – , azóta a különbség az alkotmányos ellenzék és a Fidesz között elég nagyra nyílt és ez elég beszédes adat – jelentette ki Schiffer András.

Tekintse meg a teljes beszélgetést!

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!