2023. 06. 10. Szombat Margit, Gréta napja
Jelenleg a TV-ben:

Ferencz József a második unitárius aranykor

Következik:

Poltikai hobbista 04:00

Belföld

Saját közösségi oldalán iskolázták le a gyáva és demagóg Karácsony Gergelyt

A legócskább demagóg és álságos tirádákat túlszárnyaló stílusban próbált hangulatot kelteni, és szavazókat szipkázni Karácsony Gergely, aki a bukott miniszterelnök-jelöltség, és az MSZP-Párbeszéd számára katasztrofális EP-választásokat követően minden erejét latba veti, hogy legalább a főpolgármesteri tisztet megkaparintsa. Ehhez pedig a hetvenes évek szocialista zsargonját használva Tarlós Istvánt ostorozza, amiért beszakadt az úttest egy parkoló kocsi alatt a XIII. kerületben. Karácsony a posztban megígéri, hogy ha ő lesz a főpolgármester, ilyesmi nem fordulhat elő. Ezt gusztustalan posztot vette észre Kobza Miklós, kommunikáció szakember, aki nem kímélte a puha és felelősség alól mindig kibújni próbáló demagóg zuglói polgármestert.

  • Saját közösségi oldalán iskolázták le a gyáva és demagóg Karácsony Gergelyt

Karácsony Gergely már a látszatra sem ad, a legprimitívebb módszereket választja a budapesti polgárok megnyerésének érdekében, ezért pedig minden fennakad a radarján, az élő fába is belekötne pár szavazatért. Az Index írta meg a tegnapi nap, hogy a XIII. kerületben beszakadt egy autó alatt az aszfalt, amit pedig a Párbeszéd csodagyereke a következő felvezetéssel osztott meg a Facebook-oldalán:

Szégyen, hogy 2019-ben beszakad a föld egy autó alatt a belvárosban. Tarlós Istvánnak 9 éve volt arra, hogy felújítsa Budapest utcáit, de úgy tűnik ennyi idő sem volt elég neki. Amikor főpolgármester leszek, gondoskodni fogok arról, hogy senkinek ne kelljen Budapesten attól félnie, hogy beszakad alatta a föld.

Ezt a mestermunkát egyszerűen nem tudta szó nélkül hagyni Kobza Miklós, kommunikációs szakember, aki hosszas válaszban fejtette ki gondolatait az ominózus Facebook-poszt alatt, mintegy visszaküldve az iskolába a zuglói polgármestert. Az üzenet nagyrészt Karácsony alkalmatlanságáról szól, valamint külön kitér arra, hogy a baloldal főpolgármester-jelöltje sosem vállal felességet, csupán ujjal mutogat mindenkire, és a legolcsóbb politikai haszonszerzést tartja csak szem előtt. Az üzenet slusszpoénja pedig az, hogy Kobza belinkel egy cikket, mely pont Karácsony kerületéből említ példát egy hasonló balesetről, amikor Zuglóban szakadt be egy autó alatt az úttest másfél éve, a lánglelkű Karácsony Gergely regnálása alatt. Érdekes, akkor a most felháborodó baloldali főpolgármester-jelölt lapult a fűben, de ahogy Kobza írja, Tarlós sem sírta tele a hazai médiát a zuglói vátesz alkalmatlanságáról, hiszen az ilyesmi oktalan és igazságtalan sárdobálás. Mert van egy szint, ami alatt csak az ilyen jellemtelen és gyáva emberek képesek hadakozni. Foggal-körömmel a hatalomért. Íme Kobza Miklós válasza Karácsonynak:

 Kobza Miklós üzenete a demagóg Karácsonynak

PestiSrácok.hu 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Ismét figyelmeztetést adtak ki az újabb viharok előtt

Ismét figyelmeztetést adtak ki az újabb viharok előtt

Hajóvá változó buszok, vízben elakadt autók! Budapestre is lecsapott a vihar. A rövid idő alatt lezúduló nagy mennyiségű csapadék pénteken is sok munkát ad a tűzoltóknak. A katasztrófavédelmet főleg elárasztott garázsok és pincék miatt riasztották.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!