2021. 11. 27. Szombat Virgil napja
Jelenleg a TV-ben:

Szélesvásznú történelem

Következik:

Hírek 21:00

Belföld

Rusvai Miklós: Bár több a fertőzött, kevesebben kerülnek kórházba

Bár a járvány negyedik szakaszában a fertőzöttek száma magas, a kórházban ápoltak száma alacsonyabb lehet itthon, mint korábban - ezt jelentette ki Rusvai Miklós virológus híradónknak. A friss járványügyi adatok szerint elhunyt 75 beteg, és több mint 6600 új fertőzöttet találtak Magyarországon. A szakember szerint a harmadik oltás mellett fontos felvenni az influenza elleni vakcinát is.

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Nem azt mondta Kövér

A Telex, az Index, a HVG és a 444 bombasztikus címekkel ismertette Kövér László házelnök egy beszédét, amelyet tavaly a  titkosszolgálatok vezetői előtt mondott. A lényeg, Kövér László szerint az ellenzék jelenti a legnagyobb nemzetbiztonsági veszélyt. A baj az, hogy a politikus nem ezt mondta. 2021. november 27.

Őszintén Szijjártó Péterrel: A migrációt fizikai akadályok nélkül nem lehet megállítani

Brüsszel a megállításban nem érdekelt egészen másban érdekelt - hangzott el az Őszintén Szijjártó Péterrel című műsorunkban 2021. november 27.

Varga Judit: Az LMBTQ-propaganda Németországot is ledöntötte a lábáról

Az igazságügyi miniszter kiemelte: az új balliberális német koalíció programjában külön alfejezetet szentelnek a gender politikának. 2021. november 27.

Legfrisebb híreink

Folytatódik az oltási akcióhét

Már több mint 600 ezren vették fel a vakcinát az oltási akcióhéten, mintegy 80 százalékuk 3. oltást kapott, de sokan érkeztek az első vakcináért is.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!