2020. július 9.,
csütörtök, Lukrécia napja

Rogán: Bohócok indulnak Tarlóssal szemben

Hír TV

2019. szeptember 1., vasárnap 12:05

A baloldal szándéka a hatalomátvétel az őszi önkormányzati választáson a miniszterelnök kabinetfőnöke szerint. Rogán Antal a Bayer show-ban úgy fogalmazott: a kormánypártnak olyan kipróbált, tapasztalt településvezetői vannak, akik már bizonyítottak; így a jelenlegi főpolgármester, Tarlós István is. Vele szemben viszont három bohóc áll - fogalmazott a kabinetfőnök

Rockzenészként, gitárral a kezében lépett színpadra Gyurcsány Ferenc 2015. februárjában a Demokratikus Koalíció tisztújítóján.

És, rockzenészként, gitárral a kezében lépett színpadra Karácsony Gergely is. Szombaton a közös ellenzéki főpolgármester-jelölti kampánynyitóján csapott a húrok közé. Beszédében is hasonlított Gyurcsányra: konkrétumok nélküli általánosságokról szónokolt.

A Fidesz frakcióvezetője erre reagálva azt mondta a Kossuth Rádióban, hogy Karácsony alkalmatlan főpolgármesternek, hiszen még Zuglót sem tudja vezetni.

Egyetlen egy céljuk van: egy baloldali hatalomátvétel előkészítése, semmi más! Pénzért és hatalomért folytatott küzdelem a baloldal szándéka

- mondta a miniszterelnök kabinetfőnöke a Bayer Showban. Rogán Antal szerint ezzel szemben a kormánypártnak olyan kipróbált, tapasztalt településvezetői vannak, akik már bizonyítottak.

Az adásban a miniszterelnök kabinetfőnöke Puzsér Róbertet és Berki Krisztiánt annyira komolytalan jelöltek tartja, hogy nem is minősítette őket.

A Rogán Antallal készített interjú 21 óra 30 perctől látható a Hír TV műsorán.

 

Puzsér Róbert: Karácsony Gergely alkalmatlan

Puzsér Róbert szerint Karácsony Gergely alkalmatlan a város vezetésére. A független főpolgármester-jelölt azt mondta, hogy Karácsony számos olyan alkut kötött meg, amely hátrányt okozott Zugló számára. A publicista nem ismeri a 14. kerület jelenlegi pénzügyi helyzetét, de elképzelhetőnek tartja, hogy igazak a hírek, amelyek szerint a kerület költségvetése a csőd szélén áll.

Hír TV