2024. 03. 28. Csütörtök Gedeon, Johanna napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Vezércikk 14:05

Belföld

Rogán: Bohócok indulnak Tarlóssal szemben

A baloldal szándéka a hatalomátvétel az őszi önkormányzati választáson a miniszterelnök kabinetfőnöke szerint. Rogán Antal a Bayer show-ban úgy fogalmazott: a kormánypártnak olyan kipróbált, tapasztalt településvezetői vannak, akik már bizonyítottak; így a jelenlegi főpolgármester, Tarlós István is. Vele szemben viszont három bohóc áll - fogalmazott a kabinetfőnök

  • Rogán: Bohócok indulnak Tarlóssal szemben

Rockzenészként, gitárral a kezében lépett színpadra Gyurcsány Ferenc 2015. februárjában a Demokratikus Koalíció tisztújítóján.

És, rockzenészként, gitárral a kezében lépett színpadra Karácsony Gergely is. Szombaton a közös ellenzéki főpolgármester-jelölti kampánynyitóján csapott a húrok közé. Beszédében is hasonlított Gyurcsányra: konkrétumok nélküli általánosságokról szónokolt.

A Fidesz frakcióvezetője erre reagálva azt mondta a Kossuth Rádióban, hogy Karácsony alkalmatlan főpolgármesternek, hiszen még Zuglót sem tudja vezetni.

Egyetlen egy céljuk van: egy baloldali hatalomátvétel előkészítése, semmi más! Pénzért és hatalomért folytatott küzdelem a baloldal szándéka

- mondta a miniszterelnök kabinetfőnöke a Bayer Showban. Rogán Antal szerint ezzel szemben a kormánypártnak olyan kipróbált, tapasztalt településvezetői vannak, akik már bizonyítottak.

Az adásban a miniszterelnök kabinetfőnöke Puzsér Róbertet és Berki Krisztiánt annyira komolytalan jelöltek tartja, hogy nem is minősítette őket.

A Rogán Antallal készített interjú 21 óra 30 perctől látható a Hír TV műsorán.

 

Puzsér Róbert: Karácsony Gergely alkalmatlan

Puzsér Róbert szerint Karácsony Gergely alkalmatlan a város vezetésére. A független főpolgármester-jelölt azt mondta, hogy Karácsony számos olyan alkut kötött meg, amely hátrányt okozott Zugló számára. A publicista nem ismeri a 14. kerület jelenlegi pénzügyi helyzetét, de elképzelhetőnek tartja, hogy igazak a hírek, amelyek szerint a kerület költségvetése a csőd szélén áll.

Hír TV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!