2023. 01. 29. Vasárnap Adél napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Poltikai hobbista 17:30

Belföld

Rogán Antal rávilágít az ellenzék igazi problémájára

  • Rogán Antal rávilágít az ellenzék igazi problémájára

„Őket csak a saját pozíciójuk, meg a hatalmuk érdekli. Ha megnézzük, mindig csak magukról beszélnek, csak abban a kontextusban, hogy ki, hogyan, mit, mikor, milyen formában. Azt, hogy esetleg mit kellene kezdeni az országgal, vagy nevezetesen a várossal, Budapesttel, arról igazán komolyan soha, semmilyen formában nem beszélnek. Ez az ő igazi problémájuk, ez van belekódolva a magyar ellenzékbe” – fogalmazott Rogán Antal a Péntek 9 stúdiójában. További részletek 21 órától a Hír TV műsorában. Tartsanak velünk!

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!