2024. 09. 29. Vasárnap Mihály napja
Jelenleg a TV-ben:

Bayer show

Következik:

Radar ráadás 22:30

Belföld

Azt követeli a Fidesz, hogy Manfred Weber valljon színt + videó

Haladéktalanul nyilatkozzon Manfred Weber, az Európai Néppárt vezetője arról, hogy be fogják e védeni Magyar Pétert - ezt követeli a Fidesz. Azt követeli a Fidesz, hogy Manfred Weber valljon színt + videó
Megemlékezés a pákozdi csata évfordulóján

Megemlékezés a pákozdi csata évfordulóján

A Magyar Honvédség megalakulásának 176. évfordulójára, valamint az 1848. szeptember 29-i csatára hőseire emlékeztek a pákozdi Katonai Emlékparkban.  2024. szeptember 29.
Gulyás Gergely: Karsai Dániel az emberi méltóság kiemelkedő képviselője volt

Gulyás Gergely: Karsai Dániel az emberi méltóság kiemelkedő képviselője volt

Ahogyan Karsai Dániel az eutanázia ügyét képviselte, egy halálos betegséggel és fizikai erejének drámai fogyatkozásával bátran - sőt gyakran öniróniával - szembenézve, az feltétlen tiszteletet parancsol - írta a közösségi oldalán a Miniszterelnökséget vezető miniszter. 2024. szeptember 29.
Deutsch Tamás: Pitiáner politikai zsarolás, amit Magyar Péter csinál + videó

Deutsch Tamás: Pitiáner politikai zsarolás, amit Magyar Péter csinál + videó

A Fidesz EP-képviselője szerint Magyar Péter jól tudja, hogy megalapozott a hatóságok gyanúja és mindenféle trükkel próbál a felelősségrevonás alól kibújni. 2024. szeptember 29.
Hidvéghi Balázs váltja Dömötör Csabát

Hidvéghi Balázs váltja Dömötör Csabát

Dömötör Csaba helyére Hidvéghi Balázs érkezik a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkáraként - közölte a Kormányzati Tájékoztatási Központ (KTK) vasárnap az MTI-vel. 2024. szeptember 29.
Magyar Péterben fel sem merül, hogy lemondjon a mentelmi jogáról

Magyar Péterben fel sem merül, hogy lemondjon a mentelmi jogáról

Magyar Péter vasárnap reggel újra jelentkezett Facebook-oldalán és a mentelmi jogának ügyében egy zsarolással állt elő - írja a Mandiner. 2024. szeptember 29.
Hol vannak a női jogvédők?

Hol vannak a női jogvédők?

Sokatmondó, hogy a női jogvédő szervezetek hallgatnak Magyar Péter legújabb botrányával kapcsolatban. Erre mutatott rá a XXI. század intézet vezető elemzője. Halkó Petra emlékeztet: már a második nő állítja azt, hogy a politikus agresszíven és erőszakosan bánt vele. 2024. szeptember 29.
Kunhalmi Ánes kiszállt, új utakat keres + videó

Kunhalmi Ánes kiszállt, új utakat keres + videó

Nem indul az MSZP elnöki pozíciójáért Kunhalmi Ágnes, a párt egykori társelnöke. Komjáthi Imre viszont versenybe száll, aki szerint többen kritizálták az irányítási rendszert ezért térnek vissza arra, hogy csak egy elnöke legyen a pártnak. 2024. szeptember 29.
Marco Rossi hiába várhatja a tiszások bocsánatkérését, sőt Magyar Péter támadásba is lendült + videó

Marco Rossi hiába várhatja a tiszások bocsánatkérését, sőt Magyar Péter támadásba is lendült + videó

Marco Rossi szerint engedély nélkül használták képét politikai célokra a Tisza Párt EP-képviselői. A repülőtéren készítettek közös képet a Tisza Párt politikusai a szövetségi kapitánnyal. A kép leírása azonban azt is sugallhatja, hogy a szakember a Tisza Párt aktivistája lett. 2024. szeptember 29.
Októbertől Budapesten is az új ügyeleti rendszer működik

Októbertől Budapesten is az új ügyeleti rendszer működik

A most bevezetendő betegközpontú rendszer legnagyobb előnye, hogy nem a betegnek kell keresnie a megfelelő ellátást, hanem a 1830-as számon szakember tájékoztatja a beteget legjobb megoldásról. 2024. szeptember 29.

Vitályos Eszter: Magyarország az élen fog járni az árvízkárok helyreállításában

A magyarok mindent meg tudnak oldani, Magyarország az élen fog járni az árvíz utáni károk mielőbbi helyreállításában - mondta a kormányszóvivő a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában. 2024. szeptember 29.

Karbantartás miatt korlátozások lesznek a Gyermekvasút közlekedésében októbertől

Pályakarbantartás miatt munkanapokon korlátozások lépnek életbe októbertől a Gyermekvasút közlekedésében - közölte a Mávinform a vasúttársaság honlapján vasárnap. 2024. szeptember 29.

Nemzetközi helikopterharcászati gyakorlat kezdődik Pápán

Öt ország és 13 légi jármű részvételével nemzetközi helikopterharcászati oktatóképző gyakorlat kezdődik hétfőn a pápai repülőtéren – közölte Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter. 2024. szeptember 29.

Magyar Péter, az időzített bomba

A narcisztikus személyiség megjelenési képe többféle módon megmutatkozhat - ídézte a Magyar Nemzet Hal Melinda klinikai szakpszichológus szavait, aki szerint idő kérdése, hogy mikor omlik össze mentálisan egy olyan közszereplő, aki nem készült fel kellően szerepére vagy az azzal járó stresszre. 2024. szeptember 29.

Menczer Tamás: Petinek lenne két üzenetem + videó

A Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója a Bayer show vendégeként ragadta meg az alkalmat arra, hogy két üzenetet is megfogalmazzon a Tisza Párt elnöke, Magyar Péter számára. 2024. szeptember 29.

Elhunyt Karsai Dániel

47 éves korában meghalt Karsai Dániel alkotmányjogász, aki három éven át küzdött a gyógyíthatatlan ALS-betegségével. 2024. szeptember 29.

Három településen tartanak időközi önkormányzati választást

Három településen tartanak ma időközi polgármester-választást: Berkeszen, Tarróson és Szóládon. 2024. szeptember 29.

Karácsony Gergely és Magyar Péter együtt tervezik vezetni a fővárost, Vitézy Dávid is szerepet kaphat + videó

Csomagban szavaztatná meg Karácsony Gergely Kiss Ambrust és Vitézy Dávidot két helyettesének-erről értesült a Szabad Európa. 2024. szeptember 28.

Menczer Tamás: Magyar Péter megegyezett Manfred Weberrel a mentelmi jogáról + videó

Menczer Tamás szerint abban állapodott meg a Néppárt vezetője és a Tisza párti politikus, hogy Magyar beül az EP-be és ők nem adják ki. 2024. szeptember 28.

Koncz Zsófia: Október 1-től újabb intézkedés segíti a gyermekes családokat + videó

Október 1-től újabb intézkedés segíti a gyermekes családokat. Jelentette be hivatalos oldalán a családokért felelős államtitkár. 2024. szeptember 28.

Századvég: láthatóan zavarták a közmédia kérdései Magyar Pétert + videó

Nagyon más stílusban nyilatkozott a Tisza párt elnöke a köztévében, mint a rádióban - mondta a Századvég vezető elemzője, aki Magyar Péter előtt volt vendég. 2024. szeptember 28.

Szentkirályi Alexandra: több olyan terület is van Budapesten, ami azonnali cselekvést igényel

Szentkirályi Alexandra elárulta, mit terveznek ellenzékként a fővárosban. 2024. szeptember 28.

Magyar Péter számára közeleg az igazság órája

Miután Polt Péter azt kérte az Európai Parlamenttől, hogy függessze fel Magyar Péter mentelmi jogát, a Tisza Párt elnöke komoly bajba kerülhet. 2024. szeptember 28.

Magyar Péter botrányai

Botrányt botrányra halmoz Magyar Péter, aki ellen a diszkóbotrányán kívül több más ügyben is eljárás indult. 2024. szeptember 28.

Felszólították Karácsony Gergelyt + videó

Fertőzésveszély Óbudán, beterítette a szennyvíz a Római partot. A terület fertőtlenítése azonban elmaradt, ezért az Egyesület a Római Partért közleményt adott ki, melyben felszólították Karácsony Gergely főpolgármestert, hogy kezdjék meg a Római-part fertőtlenítését. 2024. szeptember 27.

Magyar Péter viselkedése ellenére sem emelik fel a hangjukat a nőjogi aktivisták + videó

A Szent István Intézet igazgatója szerint a politikai szimpátia felülírja a józan ész gondolkodását, így Magyar Péter botrányai ellenére is csendben vannak a női jogvédő szervezetek. 2024. szeptember 27.

Orbán Balázs ha kell, fegyverrel harcol a Corvin közben

„Megerősítem, hogy ha szükség lesz rá, én ott leszek fegyverrel a kezemben a Corvin köznél” – írja Facebook-bejegyzésében Orbán Balázs, akit a teljes baloldal megtámadott egy szerdai kijelentése miatt. 2024. szeptember 27.

Menczer Tamás: Elég bátor vagy, Peti?

Hogy van ez, Peti?! – tette fel a kérdést Menczer Tamás a Facebook-oldalán. A Fidesz kommunikációs igazgatója emlékeztetett, hogy Magyar Péter korábban el akarta törölni a mentelmi jogot, a dszkóbotránya után viszont ragaszkodik hozzá. 2024. szeptember 27.

Megtévesztő kutatással próbálták igazolni a Tisza Párt teljesítményét

Olyan kutatással próbálták bizonyítani a Tisza Párt győzelmét az árvízzel kapcsolatos politikai versenyben, amelyben minimum hárommillió, de akár ötmillió magyar véleményét nem vették számításba – írja Facebook-bejegyzésében a Pártpreferencia.hu. 2024. szeptember 27.

Legfrissebb hírek

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!