2021. június 19.,
szombat, Gyárfás napja

Rétvári Bangónénak: Megtenné, hogy rám néz?! Négy perce beszélek önnek!

2021. május 18., kedd 13:08

A jövedelmi helyzetről, a helyreállítási tervről, a bérlakásokról és a koronavírus-járványról is szó volt napirend előtt, az Országgyűlés keddi ülésén.

Bangóné Borbély Ildikó (MSZP) elmondta: több mint egy éve tart a koronavírus-járvány, amely rosszul érinti a gyermekeket is, akik csaknem egy éve „be vannak zárva”. Problémát jelent, hogy a járvány ellenére a diákok úgy érzik, muszáj bemenniük az iskolába az érettségi miatt, nehogy lemaradjanak – vélte.

Hangsúlyozta: a kormány későn lép az oktatásban, inkább el kellett volna fogadnia azokat az ellenzéki javaslatokat, amelyeket a gyermekek érdekében nyújtottak be.

Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára elmondta: a kormánynak mindig a gyermekek érdeke az első, igyekeztek a járvány idején is olyan intézkedéseket hozni, amelyek a gyermekek biztonságát garantálják, de ezeket az ellenzék nem támogatta, sőt igyekezett akadályozni a kormányt. A baloldal kormányon még békeidőben sem tudta botrányok nélkül levezényelni az érettségit – tette hozzá.

Egyébként megtenné, hogy idefigyel, képviselő asszony? Négy perce beszélek és válaszolok önnek, megtenné, hogy rám néz? Ön minek kérdez, hogy ha nem hallgatja meg a választ? Négy perce beszélek önnek, és folyamatosan beszélt a padtársaival 

– mondta el Rétvári Bence.

A videó megtekithető IDE kattintva

 

Magyar Demokrata