2024. 03. 29. Péntek Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Belföld

„Repülős Márti” nem mérte fel a helyzetet

Amatőr, meggondolatlan cselekedet volt Demeter Márta részéről érzékeny adatokat kiszivárogtatva azt állítani, hogy a miniszterelnök lánya utazott a Honvédség gépén, holott mint utólag kiderült, nem Orbán Viktor, hanem egy százados kislányáról van szó, akit jogszerűen szállított a katonai repülő – értettek egyet a Lapzárta vendégei szerdán.

  • „Repülős Márti” nem mérte fel a helyzetet

Repülős Márti nem nagyon mérte fel a helyzetet, amikor bedobta ezt a sztorit, azaz Orbán Flóra repülését, – csak, hogy nem a miniszterelnök lányáról volt szó. Visszafelé sült el ez a dolog, harminc évre titkosított minősített adatokat tett közzé, kezdte a Lapzártában Pindroch Tamás, a Figyelő főmunkatársa azzal kapcsolatban, hogy a Fidesz feljelentette Demeter Márta LMP-s képviselőt hivatali visszaélés és személyes adatokkal való visszaélés miatt.

Pető Péter, a 24.hu főszerkesztő-helyettese szerint védhetetlen történetről van szó. Úgy vélte, Demeter Márta „nem az a típusú ellenzéki politikus, aki csak Instagramm-képekkel szórakoztatja magát, hanem több ügyben, így a letelepedésiben is, komoly kutatómunkát végzett, némileg meglepő, hogy ilyen óvatlan, talán az óvatlan még enyhe jelző is volt ebben az ügyben, tehát számomra ez egy elég amatőr hibának tűnik ebben a környezetben” – szögezte le Pető a Hír TV stúdiójában csütörtökön.

További részletek a Lapzárta teljes adásában:

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!