2024. 03. 28. Csütörtök Gedeon, Johanna napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Belföld

Repedezik az ellenzéki összefogás

A botrányhős Berki Krisztián is elindul Budapest főpolgármesteri tisztségéért, Törökbálinton pedig kilépett az ellenzéki összefogásból az MSZP. Továbbra sincs egyetértés abban, hogy kik induljanak a kormánypártok jelöltjei ellen.

  • Repedezik az ellenzéki összefogás

 

 

"Igen. indulok. Igen októberben én leszek Budapest következő főpolgármestere."

Berki Krisztián, egykori futbalista és botrányhős közösségi oldalán jelentette be, hogy ősszel ő is indul a főpolgármesteri székért. Miközben Budapest vezetőjének egyre többen jelentkeznek több helyen is bomlani látszik az ellenzéki összefogás.

Törökbálinton kilép az egyezségből az MSZP - erről a lakókat pénteken szórólapon értesítette a szocialisták helyi szervezetének elnöke. Szentmiklósi-Tóth Tamás azt írja: a Törökbálint Holnap Egyesület által meghirdetett politikai szövetségben az MSZP helyi szervezete nem vesz részt. Döntésüket a megkezdett kampány stílusára hivatkozva hozták, amivel szerintük semmilyen jóérzésű törökbálinti nem tud azonosulni. Ezt erősítette meg a térség KDNP-s képviselője is; Aradszki András Híradónknak azt mondta: Törökbálinton nem divat a személyeskedés, ahogy a lejárató kampányok sem.

Ferencvárosban sem sikerült megállapodniuk egy közös jelöltben az ellenzéki pártoknak. A kerületben nagy csata várható, miután a polgármester-jelölti posztra ketten is bejelentkeztek. Jancsó Andreát a Momentum, az MSZP és a Jobbik támogatja. A parkolási botrányt felgöngyölítő Baranyi Krisztina pedig az LMP-vel, a Kétfarkú Kutya Párttal és a kerület volt polgármesterével a háta mögött jelentette be korábban, hogy megméretteti magát. Az ATV-ben a Civil kört képviselő Magyar György arról beszélt, számukra mindegy, hogy ki mit képvisel, csak az előválasztás után legyen meg az ellenzéki összefogás.

Közben a Kétfarkú Kutyapárt a Facebookon panaszkodott, hogy nemrég még a momentumos tárgyaló üvöltözött velük, hogy ne merjék nyilvánosságra hozni a ferencvárosi előválasztás feltételeit, amit végül a szocialisták kiszivárogtattak. Hozzáteszik, hogy az előválasztás feltételének azt kérték tőlük, hogy támogassák a helyi, idézem: vérgáz MSZP-seket mint jelölteket, majd a kétfarkú kutyapárt megjegyzi: lehet ez bukó lesz.

Hír TV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!