2023. 11. 29. Szerda Taksony napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Domonkosok Magyarországon 03:00

Belföld

Rendszeresen bántalmazta élettársát gyermekeik előtt az alkoholfüggő férfi

A Nagyatádi Járási Ügyészség kapcsolati erőszak bűntette és kiskorú veszélyeztetésének bűntette miatt nyújtott be vádiratot azzal a 36 éves férfival szemben, aki hónapokon át bántalmazta kiskorú gyermekei édesanyját a gyerekek jelenlétében egy Nagyatád közeli településen.

  • Rendszeresen bántalmazta élettársát gyermekeik előtt az alkoholfüggő férfi

A vádlott 15 éve élt élettársi kapcsolatban a sértettel, amelyből két gyermekük született 2011-ben, majd 2016-ban. A férfi azonban egyre több alkoholt fogyasztott, függősége és féltékenysége miatt otthon agresszív és erőszakos lett, 2019 nyarától pedig rendszeresen bántalmazta élettársát.

A vádlott a 3 és 8 éves sértettek előtt havonta legalább egy alkalommal úgy ütlegelte a nőt, hogy 8 napon belüli sérülései keletkeztek, miközben kiabálva szidalmazta és becsmérelte.

2020 februárjában a férfi addig ütötte egy partvissal a félelmében az ágyon összehúzva fekvő asszonyt, amíg el nem tört az eszköz nyele.

Az ügyészség a Nagyatádi Járásbíróságra benyújtott vádiratában a vádlottal szemben börtönbüntetést, közügyektől eltiltást és szülői felügyeleti jogának megszüntetését indítványozta.

A felhasznált fényképeket a nagyatádi rendőrök a szemle során készítették.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!