2022. 08. 12. Péntek Klára napja
Jelenleg a TV-ben:

Musis et Virtutibus - Múzsák és erények

Következik:

Vezércikk 03:00

Belföld

Rendkívüli migrációs sajtótájékoztató

Tovább nő a migrációs nyomás hazánk határain. Erről tartotta ma rendkívüli tájékoztatóját a miniszterelnök belbiztonsági tanácsadója. Bakondi György kiemelte, hogy az illegális határátlépők egyre keményebb eszközökhöz, néha már fegyverhez is folyamodnak, hogy Magyarország területére lépjenek.

  • Rendkívüli migrációs sajtótájékoztató

Úgy tudnám jellemezni a határőrizeti operatív helyzetet a magyar határon, hogy bonyolult, gyorsan változó és veszélyes hadhelyzeti operatív helyzet alakult ki

- közölte Bakondi György.

Kifejtette, hogy különösen bonyolult a helyzet, mert a déli határon az illegális migránsokkal kell küzdeni, miközben menekültekkel összefüggő kormányzati feladatokat is kell teljesíteni, az ukrajnai háború miatt a honvédség erőinek határbiztosítási feladatai is vannak.

A miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója elmondta, a veszélyes helyzet alatt azt értik, hogy

gyakoriak a nagycsoportos és erőszakos áthatolási kísérletek.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!