2022. 11. 26. Szombat Virág napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Belföld

Rekordot döntött a Szuperkoncert - közel 50 ezren voltak kíváncsiak a fellépőkre

A helyszínen mintegy 50 ezren követték végig a 65 éves Ötöslottó Szuperkoncertet. Az esemény során a hazai zenei élet legfelkapottabb előadói léptek színpadra, akik koncertjeikkel megtöltötték a Puskás Aréna Szoborparkot. A fellépéseket több száz rakéta, tűzijáték, görögtűz, szikraeső és lézer kísérte. A helyszínen értékesített szerencsejáték termékekből befolyt összeget a nemzeti lottótársaság az Ökumenikus Segélyszervezetnek ajánlotta fel, akik a hátrányos helyzetű gyermekek felzárkóztatását célzó Kapaszkodó programon keresztül biztosítanak lehetőséget a többi közt fejlesztő képzésekre.

  • Rekordot döntött a Szuperkoncert - közel 50 ezren voltak kíváncsiak a fellépőkre

Lézer, tűz, füst és szikraeső, a 65 éves Ötöslottó Szuperkoncerten látványból nem volt hiány. A nagy érdeklődésre való tekintettel a szervezők végül a meghirdetettnél korábban, 16:00-kor kinyitották a kapukat, a közönség pedig már az első koncerten megtöltötte a nézőteret. Az estét a VALMAR indította, akikhez két szám erejéig - a dobok mögé ülve - Szikora Róbert is csatlakozott. A különleges estén a szervezők nem feledkeztek meg a VALMAR duó egyik tagja, Marics Peti születésnapjáról sem, akit a fellépés végén tortával lepett meg a nemzeti lottótársaság és a közönség is.

A koncertek sorát a Follow The Flow követte, akik közel másfél órás fellépésük alatt több tízezres tömeget mozgattak meg, „Anyám mondta” című klasszikusukkal pedig bevilágították a Puskás Aréna Szoborparkot. A trió több dalát is a közönséggel közösen énekelte.

A Szuperkoncertet 20:00-tól a hazai zenei élet legsikeresebb énekesnője folytatta. Rúzsa Magdi egyedülálló látványelemekkel tarkított fellépése a rajongókat is meglepte. A beépített színpadelemeknek köszönhetően a közönség egy egészen új felállásban láthatta az énekesnőt, aki egy klasszikussal a „Highway to Hell” -el, valamint fergeteges látványt nyújtó pirotechnikával zárta a 65 éves Ötöslottó Szuperkoncertet. Az esemény során nem csak a nézőtér, hanem a színpad közvetlen közelében elhelyezett akadálymentes lelátó is megtelt.

„Nagy örömünkre szolgál, hogy ennyien tartottak velünk ezen a napon. A nemzeti lottótársaság számára fontos, hogy játékosaival együtt ünnepelhettük legismertebb lottójátékunk születésnapját, és a játék izgalmát összekapcsolhattuk az exkluzív zenei élménnyel. Az idei Szuperkoncert fellépői gondoskodtak arról, hogy mindenki megtalálhassa kedvencét a színpadon, azt gondolom, hogy ezt a rekordot döntő látogatószám is jól mutatja” - emelte ki a Szerencsejáték Zrt. elnök-vezérigazgatója, Mager Andrea.

A koncertekről azok sem maradtak le, akik nem tudtak személyese eljönni, ők az online közvetítésen keresztül követhették az eseményeket.

A Puskás Aréna Szoborpark színpadjának építésében 6 napon át, átlagosan naponta közel 100 ember vett részt, emellett a koncertek kifogástalan minőségéért egy mintegy 250 fős stáb felelt a helyszínen.

 

Szerencsejáték Zrt. Kommunikáció

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!