2024. 04. 25. Csütörtök Márk napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Hazahúzó 01:00

Rejtélyes felvétel látott napvilágot Orbán Ráhelről

Hír TV

2018. március 29., csütörtök 15:30, frissítve: csütörtök 19:51

Üzleti lehetőség ellentételezéséről beszélhetett ismerőseivel a miniszterelnök lánya, az Együtt elnöke által nyilvánosságra hozott felvételen. Azt, hogy Orbán Ráhel szerepel a felvételen, a kormánypárti Origo erősítette meg. A Jobbik a teljes felvétel megjelentetését kéri Juhász Pétertől.

A miniszterelnök lánya az új magyar turisztikai stratégia egyik alkotója – ismerte el március elején az állami ügynökség vezetője, hangsúlyozva , hogy Orbán Ráhel ingyen dolgozik.

– Van néhány fiatal, Berecz István, vagy éppen Orbán Ráhel - sokan vannak egyébként ők, akik szabadidejükben mindenfajta jogviszony megkötése nélkül, ellenszolgáltatás nélkül tanácsokat és javaslatokat küldenek a NTÜ vezérigazgatójának a külföldi országmárkával kapcsolatos kérdésekben – fogalmazott Guller Zoltán, a Nemzeti Turisztikai Ügynökség vezérigazgatója.

Az Együtt elnöke által nyilvánosságra hozott viszonylag rossz minőségű, fotókkal illusztrált hangfelvételen a miniszterelnök lánya arról beszél valakivel, hogy az nem baj, ha valaki keresni akar a magyar államon, ha van ellentételezés.

– Eljutott hozzánk egy videofelvétel amin Orbán Ráhel elmondja, hogy vannak emberek akik szeretnének a magyar turizmusból sok pénzt keresni – mondta Juhász Péter.

– És ő nagyon ilyen..nagyon akar turizmus promotion. Nagyon szeretnének pénzt keresni a magyar államból.
– Hahaha. Az nem baj, ha van ellentételezése – hallható a felvételen.

A hangfelvétel hitelességét a kormányközeli portál, az Origo erősítette meg. Egy Juhász Péternek címzett írásban maga a főszerkesztő erősíti meg, hogy a svájci magániskolában turizmust tanuló Orbán Ráhel egy évfolyamtársával és egy szakkollégista társával találkozott, a részlet az ő magánbeszélgetésük lehetett.

A Jobbik frakcióvezetője szerint a most nyilvánosságra került hangfelvétel is azt támasztja alá, hogy a Fidesz nyolc éves kormányzása alatt csak a miniszterelnök körei tudtak érvényesülni.

– A fiatalok milliós tömegéből nem véletlenül Orbán Ráhel és férje az, akik már huszonévesen egymás után vásárolják föl a kastélyokat, a villákat, akik szállodák, vendéglátóipari egységek fölött diszponálnak és akiknél előfordulhat az a csoda, hogy teljesen véletlenül a miniszterelnök közvetlen környezetéhez tartoznak, ugyanúgy, mint a többi ember, aki Magyarországon a leggyorsabb mértékben vagyonosodik – nyilatkozta Volner János.

 

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!