2022. 11. 28. Hétfő Stefánia napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Európai Híradó 03:40

Belföld

Razziák a korrupt tisztviselők ellen

Összesen 50 rendőrt tartóztattak le a délkeleti-brazíliai Sao Paulóban annak vádjával, hogy védelmet ajánlottak egy nagyobb bűnözői csoportnak kenőpénzért cserébe - közölték helyi hivatalos források.

  • Razziák a korrupt tisztviselők ellen

A Sao Paulo-i államügyészség szerint mintegy 450 ügynök vett részt az akcióban. A vádhatóság szerint a február óta folytatott nyomozás feltárta, hogy a katonai rendőrség tagjai jogellenes tevékenységekben vettek részt, és passzív korrupció, valamint kábítószer-kereskedelemben való részvétel bűncselekményei miatt fognak felelni a bíróság előtt.

A hatóságok fegyvereket, kábítószereket, készpénzt és lőszert foglaltak le az akció során. Az ügyészség hangsúlyozta, hogy bizonyíték gyanánt több mint 82 ezer telefonhívást hallgattak le, és további írásos és tárgyi bizonyítékokat gyűjtöttek össze. Ezzel egyidejűleg további 18 városban tartottak razziákat Sao Paulo, Rio de Janeiro és Minas Gerais államok területén.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Életmentő kézikönyv szülőknek

Gyermekmentő kézikönyv szülőknek

A november végén megjelenő könyv teljes bevétele a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat munkáját segíti. https://gdehu.hit.gemius.pl/hitredir/id=zaqQBKr8d5j6Yqlm89ASGOV1ze.RbQL4gV5yIUAfKhj.y7/fastid=ngumqjseoqaosjbbpkdlokwalzlg/stparam=ubiidsqtio/nc=0/gdpr=0/gdpr_consent=/url=https://mfb.hu/kik-vagyunk/szent-marton-gyermekmento-szolgalat-s2521?utm_source=hirtv_nyito&utm_medium=PR&utm_campaign=SZM_kezikonyv_2022

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!