2021. 11. 29. Hétfő Taksony napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Hírek 20:00

Belföld

Rákay Philip: Ki finanszírozza Márki-Zay kampányát?

Márki-Zay Péter lesz a baloldal jelölte 2022-ben. De ki az a Márki-Zay Péter? Kinek a politikáját fogja képviselni? Ki finanszírozza a kampányát? – tette kérdezte Rákay Philip egy hétfőn a közösségi oldalára feltöltött videóban.

Rákay a videóban sorra vette, hogy Márki-Zay miért nem jobboldali ember, sőt a kijelentései alapján egyértelműen baloldali.

A kisfilmben az is elhangzik Márki-Zay elhadart de meglehetősen árulkodó félmondata: csatlakozik a 99 mozgalomhoz. A mozgalmat Bajnai-féle hálózati háttéremberek hozták létre, akik a pártokat szabályozó törvényeket kicselezve egy egyesületen keresztül átláthatatlanul finanszírozták Karácsony kampányát. Tehát, a magát függetlennek valló pénz és párt nélküli hódmezővásárhelyi polgármesternek egy feladata lesz: megfelelni a kampányát finanszírozó globalista érdekeknek.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!