2023. 12. 06. Szerda Miklós napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Háború Ukrajnában 13:00

Belföld

Rágalmazásért ítélték el Hegedűs Andrea DK-s országgyűlési képviselőt

Rágalmazásért ítélte el a Miskolci Járásbíróság Hegedűs Andrea DK-s országgyűlési képviselőt és Bartha György MSZP-s miskolci önkormányzati képviselőt. Még 2020-ban Kriza Ákos egykori miskolci polgármester és Alakszai Zoltán volt jegyző tett feljelentést, ugyanis az elkövetők a becsületük csorbítására alkalmas kijelentéseket tettek a 2019-es választási kampánnyal, választási plakátokkal kapcsolatban. Kriza Ákos azóta elhunyt, Alakszai Zoltán szerint pedig morálisan is fontos ítélet született.

  • Rágalmazásért ítélték el Hegedűs Andrea DK-s országgyűlési képviselőt

„Amikor a feljelentést tettük Kriza Ákossal, még 2020 nyarán, világos volt számunkra, hogy van egy határ. Bármit azért nem lehet mondani, például nem lehet alaptalanul bűncselekmény elkövetésével vádolni valakit. Ezért döntöttünk úgy, hogy jogi úton is érvényesítjük ezt az igényünket. Időközben egyedül maradtam ebben az eljárásban, de az ítélet morálisan mindenképpen kiterjesztendő Kriza Ákosra, Miskolc volt polgármesterére is” – hangsúlyozta Híradónknak Alaszkai Zoltán, Borsod-Abaúj-Zemplén vármegye főispánja.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

A nap kérdése

A nap kérdése

Egyetért azzal, hogy politikai aktivistákat hívnak meg egyházi iskolákba?
David Pressman megint beleszállt Magyarországba

David Pressman megint beleszállt Magyarországba

David Pressman amerikai nagykövet ismét kioktatja a kormányt és Putyin-pártisággal vádolja és bírálja Orbán Viktort a hétfői, Magyar Külügyi Intézetben elmondott beszéde miatt egy, a szerkesztőségünknek eljuttatott levelében, amelyben az AmCham Patrons vacsoráján elmondottakat írták le.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!