2024. 03. 29. Péntek Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Belföld

Puzsér felismerte, hogy hiányzik egy Torgyán-féle karakter – véli a dokumentumfilmes

Van-e értelme a főpolgármesteri előválasztásnak? – ezt a kérdést is fejtegették a Hír TV Szabadfogás című műsorának résztvevői, akik az ellenzéki jelöltekkel kapcsolatban is elmondták a véleményüket.

  • Puzsér felismerte, hogy hiányzik egy Torgyán-féle karakter – véli a dokumentumfilmes

Azzal kapcsolatban nem nagyon érdemes vitatkozni, hogy létezik-e olyan jelölt, aki legyőzheti Tarlós Istvánt, merthogy Budapest főpolgármestere leválthatatlannak tűnik. Az előválasztás azonban rendhagyó kezdeményezés, hiszen a magyar politikában korábban nem volt példa ilyenre. „Ez egy politikai innováció, mert ilyen még nem volt. Ebből a szempontból a baloldal úttörőnek számít, kérdés, hogy hatékonyan valósítják-e meg az előválasztást” – mondta Nagy Attila Tibor politikai elemző.

Dézsy Zoltán az előválasztással kapcsolatban szerzett eddigi benyomásai alapján úgy véli, hogy Karácsony Gergely elhitte, hogy főpolgármester lehet. „Teljesen elvesztette a realitásérzékét. Meg fogja őt fricskázni Puzsér, aki felismerte, hogy hiányzik a magyar politikából egy Torgyán-féle karakter. Puzsér magasabb, modernebb szinten vállalja, hogy a komédiából paródiát csinál, jelentős tényező lesz” – véli a dokumentumfilmes.

Tekintse meg a teljes műsort:

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!