2024. 05. 28. Kedd Emil, Csanád napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Vörös narkó 10:55

Belföld

Problémáznak az adóstopon vidéken

Úgy kritizálják az adóstopot a vidéki településvezetők, hogy sokan nem is terveztek emelni. Az Önkormányzatok Országos Szövetségének vezetője Pintér Sándorhoz fordult.

  • Problémáznak az adóstopon vidéken

Kedden jelentette be a Pénzügyminisztérium, hogy nemet mondott a kormány az önkormányzatok adóemelésére és újabb adóinak kivetésére. A pécsi balliberális vezetés nehezményezi, hogy velük a rendeletről nem egyeztetett a kormány. Mindezt úgy tartják problémának, hogy ők nem is terveztek emelni.

A Magyar Önkormányzatok Szövetségének elnöke is a rendeletet támadja. Gémesi György barátságtalannak tartja az intézkedést mert a helyhatóságok már döntöttek az adókról. A szövetség első embere a belügyminiszterhez fordult panasszal.

A Megyei Jogú Városok Szövetségének elnöke ugyanakkor emlékeztet: hasonló helyzetben a korábbi baloldali kormányok elvettek és adót emeltek, a mostaninak viszont fontos, hogy a munkahelyek megmaradjanak.

Hír TV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!