2019. december 16.,
hétfő, Etelka, Aletta napja

Pozícióharcok

2019. augusztus 13., kedd 17:35

Megfenyegették Hunvald Györgyöt, hogy ne induljon el az őszi önkormányzati választáson – erről ír a szocialista pártból a napokban kilépett politikus az MSZP-közeli "Balramagyar" blogon. Moldován László az LMP volt budapesti vezetője szerint az MSZP és a DK erőszakkal akarja a jelöltjeit elfogadtatni a többi ellenzéki párttal.

Az MSZP és a DK megpróbálja az akaratát és a jelöltjeit erőszakkal letolni a többi párt torkán - ezt mondta Moldován László Erzsébetváros független polgármesterjelöltje Magyarország élőben műsorunkban. A korábbi LMP-s politikus arról is beszélt, hogy Niedermüller Pétert azért alkalmatlan jelölt a polgármesteri feladatra, mert nincs valós tapasztalata a kerület munkájában és csak vigasz adományként kapta a pozíciót.

A Jobbik frakcióvezető-helyettese szerint, bár a fővárosban alig állítottak jelöltet és vidéken is több helyen érdekellentétbe kerültek a többi ellenzéki párttal sikeresen folynak a tárgyalások és megfelelő alternatívát tudnak nyújtani az ellenzéki választóknak az önkormányzati választásokon.

Az LMP társelnöke úgy véli, a választókat nem érdekli, hogy az ellenzéki pártok, hogyan alkudoznak a különböző pozíciók elosztásáról. Kendernay Tamás hangsúlyozta, hogy Hunvald Györgyről mindent elmondott a zöld párt akkor, mikor kijelentette kit támogat Erzsébetvárosban.

Hír TV