2023. 12. 09. Szombat Natália napja
Jelenleg a TV-ben:

Szélesvásznú történelem - Fel a fejjel

Következik:

Híradó 18:30

Belföld

Pokorni: Hazugság Bajnai ígérete

Vállalhatatlannak és hazugságnak nevezte a Hír TV P8 című műsorában Pokorni Zoltán a németországi bérekkel kampányoló Bajnai Gordon ígéretét.

Az Együtt–PM vezetője – aki januárban még a minimálbér csökkentését sürgette – nemrég azt nyilatkozta, hogy az adórendszer átalakításával 2015-től a nyugati országgal azonos szintű fizetést adna a magyaroknak. Pokorni Zoltán ezt kivitelezhetetlennek tartja. Szerinte egy szakadék széléről visszarángatott országban ez még megvalósíthatatlan.

– Ez egy bajban lévő ország, amit az elmúlt három évben sikerült a talpára állítani. Korántsem optimális a működése, a szakadék széléről rángattuk vissza, ne tetézzük a gondokat azzal, hogy olyan hazugságokat mondunk nyugdíjasoknak, orvosoknak, pedagógusoknak, amiről tudjuk, hogy megvalósíthatatlan. Két vagy három éven belül németországi kereseteket elérni hazugság, ez nem vállalható józan ésszel – jelentette ki Pokorni Zoltán.

Tekintse meg a teljes beszélgetést!

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!