2022. 05. 20. Péntek Bernát, Felícia napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

CPAC Hungary 2022 - Konzervatív Politikai Akció Konferencia 15:55

Belföld

Pócza: Veszélyes játékot játszik a Néppárt

Veszélyes játékot játszik a Néppárt, mert a Fidesz kizárásával nemcsak a magyar kormánypárti képviselőket, hanem a támogatóikat, mintegy 20 képviselőt veszíthet, jelentette ki Pócza István a Hír TV Magyarország élőben című műsorában.

Az Alapjogokért Központ elemzője azt is mondta, hogy az egész kizárás-ügy valójában a Néppárton felüli törésvonalakról szól. „Azt látom, hogy az EPP még szeretné a választás előtt valamilyen módon dűlőre vinni ezt a kérdést, méghozzá azért, hogy ne így induljanak el a kampányba, hogy ilyen tisztázatlan belső viták vannak- Ne azt az üzenetet küldjék az embereknek, hogy ha ezek párton belül sem tudnak, megegyezni, akkor miért ezeket az embereket küldjék a parlamentbe” – így Pócza István.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!