2021. 12. 09. Csütörtök Natália napja
Jelenleg a TV-ben:

Vetítő

Következik:

Híradó 12:00

Belföld

Plusz-mínusz: A Momentum elnöke már maga is megbánta, hogy nyilatkozott

Fekete-Győr András botrányos interjúja után, úgy tűnik, a Momentum elnöke már maga is megbánta, hogy nyilatkozott. És tovább gyűrűzik a botrány az AstraZeneca körül, de az Uniónak nem a vakcinák minőségével van baja. Ezek voltak a Plusz-mínusz mai témái. Kis Kornélia vendégei Szakonyi Péter újságíró és Pindroch Tamás, a Figyelő főmunkatársa voltak.

„Nem tudom.” - válaszolta Fekete-Győr András egy interjúban arra a kérdésre, hogy miért akar miniszterelnök lenni. A politikus azóta kap hideget meleget minden oldalról, akinek a szerepléséről a műsor vitapartnereinek véleményei a következők voltak:

- Ez egy szakma. Itt tudni kell. Kell hozzá intelligencia, kell hozzá történelemtudás. Ha egy politikus arra a kérdésre: "miért akarsz miniszterelnök lenni, András?" azt válaszolja, hogy "nem tudom", akkor… vége. Ennyi.

A politikusnak kell lennie jövőképének, kell lennie céljainak, el kell mondania, hogy miért szeretné ezt az országot megváltoztatni vagy nem megváltoztatni. Nem tudom, mi szeretne vele tenni, mert ez nem derült ki. (…) Az egész Momentum, amibe belekerült, az egy elhibázott stratégia. Itt minden rossz, nemcsak kommunikáció szempontjából, hanem politikai stratégia szempontjából is – felelte Pindroch Tamás arra a kérdésre, hogy mi a véleménye Fekete-Győr szerepléséről.

- Én egy kicsit engedékenyebb vagyok. Nem azt mondom, hogy ez egy jól sikerült interjú volt, mert ilyet túlzás lenne állítani. Minden interjúra, de főleg az ilyen nagy interjúkra érdemes felkészülni, érdemes profik segítségét igénybe venni, fel kell készülni a legkellemetlenebb kérdésekre is. Egy politikusnak nem lehet olyan válasza, hogy nem tudom – fogalmazott Szakonyi Péter.

Az AstraZeneca oltás kapcsán továbbra is forronganak az indulatok. A vakcinák beadásáról, gyártásukról, szállításukról vagy épp a gyártás és szállítás leállításáról folyamatosan érkeznek a nemzetközi és magyarországi hírek. Az igencsak szövevényes témáról a két vendég a Plusz-mínusz második felében fejti ki véleményét.

Hír TV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!