2023. 12. 10. Vasárnap Judit napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Tisztelet a tudósoknak! - Nobel-díj-átadó 2023 15:30

Belföld

Pikó István kiáll a Magyarországi Evangéliumi Testvérközösség mellett

Iványi Gábor és Pikó András egy politikai színjátékot játszottak el - így reagált a józsefvárosi Fidesz vezetője arra, hogy sürgősséggel tárgyalták meg az egykori SZDSZ-es politikus egyházának ügyét. A VIII. kerület vezetése kártérítésre szólította fel a kormányt. Iványi testvérközössége nem fizette be az adókat, a járulékokat és adósságokat halmoztak fel. A Fidesz úgy gondolja: az egész ügy csak a baloldali szervezetek kifizetéséről szól.

  • Pikó István kiáll a Magyarországi Evangéliumi Testvérközösség mellett

Javaslat a Magyarországi Evangéliumi Testvérközösség melletti kiállásra - ezzel a címmel vette sürgősséggel napirendre Józsefváros Önkormányzata Iványi Gábor szervezetének ügyét. A napirendi pont leírásában azt szerepelt, hogy: Pikó András kerülete felszólítja a kormányt a testvérközösséggel szembeni eljárásainak haladéktalan felülvizsgálatára és kártérítés megfizetésére.

A Magyarországi Evangéliumi Testvérközösség egyházi státuszát még 2011-ben vonta meg a kormány. Így az állami támogatásoktól elestek.

Iványi Gábor kormányzati hadjáratról beszél és hajléktalan emberek utcára kerülésével riogat.

A Fidesz szerint ez az egész ügy csak a baloldali szervezetek kifizetéséről szól.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Új alap segíti a családokat

Új alap segíti a családokat

Eddigi családpolitikánkat a jövőben kiegészítjük egy olyan alappal, amely a testi, lelki és szellemi egészséget szolgálja, hiszen erre kell és lehet építkezni - mondta Hornung Ágnes vasárnap egy fővárosi rendezvényen.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!