2024. 03. 29. Péntek Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Belföld

PestiSrácok: Szombathelyen kell keresni az ördög ügyvédjét

Hatósági vizsgálat szükséges a Borkaihoz köthető zsarolási ügyben. Ezt a Miniszterelnökséget vezető miniszter mondta a kormányinfón. Közben Győrben visszalépett a DK polgármesterjelöltje, Glázer Tímea, aki még kedden is azt mondta a Hír televízió "Informátor" című műsorának, hogy kész az újraindulásra.

  • PestiSrácok: Szombathelyen kell keresni az ördög ügyvédjét

Ugyanaz az ember finanszírozta a Borkai Zsolt lejáratására szolgáló ördög ügyvédje blogot mint aki a választási kampányban a szombathelyi fideszes polgármesterjelöltet, a korábbi jegyző Balázsy Pétert gyalázó oldalt finanszírozta - derítette ki a Pesti Srácok.

A portál szerint mindkét oldal hirdetéseit Horváth Csaba fizette, ami a Facebook átláthatóságából derül ki.

A választások éjszakáján készült ez a felvétel. Czeglédy Csaba mellett Horváth Csaba látható. Horváth Csabának több kötődése is van Gyurcsány Ferenc adócsalással vádolt ügyvédjéhez. Sajtóinformációk szerint ugyanis Horváth felesége, Nemény András szombathelyi MSZP-s polgármester feleségének a testvére.

Kerestük Czeglédyt az ügyben, de nem nyilatkozott. Kunhalmi Ágnesnek is közös fotója van Horváth Csabával. Megmutattuk a fényképet Kunhalminak – aki csak saját magát ismerte fel.

A győri DK-s Glázer Tímea Informátor című műsorunknak elismerte, hogy a Szombathelyi ügyvéd és a győri DK között jelenleg is van kapcsolat.

Közben Glázer Tímea bejelentette: mégsem indul a megüresedett győri polgármesteri helyért. Győrben január 26-án tartják az időközi polgármester-választást.

A hatóságnak kell kivizsgálnia, hogy Czeglédy Csabának köze lehetett-e a Borkai Zsoltról készült videó kiszivárogtatásához és az ahhoz kapcsolódó zsarolási ügyhöz – jelentette ki a Miniszterelnökséget vezető miniszter a kormányinfón. 

A hatóságok vizsgálják ki azt, hogy történt-e bűncselekmény. Amit tudunk, annak alapján az nagy bizonyossággal kijelenthető, az alapos gyanú fennállása esetén, hogy zsarolás történt, ki követte el a zsarolást, van-e bármilyen politikai vonatkozása az ügynek? Egyelőre kérdéseket tudunk feltenni, a nyomozásnak kell ezekre a kérdésekre megnyugtató válaszokat adni

- mondta Gulyás Gergely. 

Gulyás Gergely hozzátette: a magyar politikai életet eddig is durva viták jellemezték, azonban ennek a zsarolás eddig nem volt a része.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!