2023. 12. 04. Hétfő Borbála, Barbara napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Sajtóklub 14:05

Belföld

PestiSrácok: Cseh Katalint cáfolják a céges iratok

Nem mondott igazat Cseh Katalin az őt és korábbi üzleti partnereit érintő 4,8 milliárd forintos közpénzbotrány kirobbanásakor - erről írt a PestiSrácok.hu.

  • PestiSrácok: Cseh Katalint cáfolják a céges iratok

Az internetes portál kiderítette: a momentumos politikus és a mögötte álló céghálózat két központja Vác és Szirák volt, és az összes cég ugyanarra a címre volt bejegyezve. A PestiSrácok szerint a hálózat vállalkozásai összehangoltan váltogatták a telephelyeket, miközben több milliárd forintnyi uniós pénzt tettek zsebre.

A Momentum politikusa a HírTV-nek kedden tagadta, hogy bármilyen köze lenne a vállalkozásokhoz.

Szirákról Bakos Lívia tudósított.

 

KAPCSOLÓDÓ VIDEÓ:

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

A DK is beállt Pécs polgármestere mögé + videó

A DK is beállt Pécs polgármestere mögé + videó

A balliberális polgármester DK-hoz való viszonyát jellemzi, hogy amikor Dobrev Klára tartott lakossági fórumot a városban, órákra megszakította az éppen zajló közgyűlést, mert feltétlenül meg akarta mutatni magát a hallgatóság soraiban.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!