2024. 02. 24. Szombat Szökőnap napja
Jelenleg a TV-ben:

Bayer show

Következik:

Vezércikk 14:00

Belföld

Pénzbírságot kaptak a minisztériumot megszálló Együtt–PM-esek

Pénzbírságot kaptak a délelőtt előállított Együtt–PM-es aktivisták jogszerű intézkedéssel szembeni engedetlenség miatt. Fejenként több mint nyolcvanezer forint büntetést kell fizetniük.

A tíz tüntető délelőtt szállta meg a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium bejáratát. Több demonstrálót az egyenruhások ölben vittek ki az épület fogadóteréből, mert a felszólítás ellenére sem akarták elhagyni a minisztériumot. A tüntetők a paksi atomerőmű bővítése ellen tiltakoztak, és egy molinót is kifeszítettek. A Moszkvában kötött szerződések nyilvánosságra hozatalát, valamint népszavazást követeltek. A Fidesz közleményben reagált, amelyben azt írták: a Bajnai-gárda először próbálja meg helyesen kitölteni a népszavazási kezdeményezéshez szükséges kérelmet, mielőtt betör egy minisztériumba.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!