2024. 03. 29. Péntek Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Pénzbírságot érhet a pártvezetők parlamenti akciója

Hír TV

2017. november 20., hétfő 13:34, frissítve: hétfő 13:55

Valószínűleg pénzbírságot kap az LMP két társelnöke, Szél Bernadett és Hadházy Ákos, akik hazudik feliratú papírokat tartottak fel a parlamentben a fideszes Németh Szilárd napirend előtti felszólalása alatt.

Az LMP-s képviselők a házelnök figyelmeztetésére sem tették le a rögtönzött transzparenseket. A Fidesz alelnöke felszólalásában Soros György mai cáfolatára reagált a szokásos kormánykommunikáció szerint.

„A Soros-terv lényege, illetve a bizottságon átnyomott határozat, amelyet teljes egészében elfogadott és magáévá tett az Európai Parlament a 390/175/44 arányú döntésével, hogy egy idő nélküli és egy létszám, felső korlát nélküli kötelező kvótát lehessen alkalmazni minden egyes tagország tekintetében, és aki ezt nem fogadja el, az ellen az ország ellen szankciókat kell bevezetni, ezek a szankciók pedig azokat a felzárkóztatási és fejlesztési alapokat fogják érinteni, amelyekkel egyébként a kelet-európai országok, a sok-sok évekkel később csatlakozott országok helyzetbe hozását, illetve az európai szintre emelését szerették volna segíteni” – fejtette ki Németh Szilárd.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!